Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır gözlerinizi üzerinden ayıramadığınız biri var. Onu da hafta sonu gezinize katmak için çeşitli oyunlar içindesiniz. Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler buluyorsunuz.

Çok kısa bir zamandailişkilerinizde bazı operasyonlar yapacaksınız. Birtakım insanların size karşı kötü niyetler beslediğini düşünüyorsunuz. Bu sizi huzursuz ediyor, veriminizi de düşürüyor.

Bankada ki küçük paranız önümüzdeki günlerde özel nedenlerle bir miktar eksilecek.

edin ama, bu özel nedenler son günlerde fazla masraflı olmaya başladı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden gidip unutamadığınız bir yere yeniden gitmeyi düşünüyorsunuz. Bu hafta sonu bunun için uygun görünüyor. Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman bu düşüncelerle yaşıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıkacak, bir oh çekeceksiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, eğitim, hukuk, sanat, iletişim, yurtdışı, yolculuklar ve habercilik alanlarında kendinize bir hedef belirleme ve bunu gerçekleştirme arzunuzu işaret ediyor. Merkür-Terazi burcunda ilerlediği için, tabii ki stratejinizi iyi yapmalısınız. Eğer bir tercihte bulunmanız gerekiyorsa, enine boyuna düşünmelisiniz. Bir amacınız ve bir hedefiniz olmalı. Başkaları sizin gibi düşünmeyebilir. Sizin planlarınız, istekleriniz için şartlara bakmak gerekir. Bu Dolunayın yöneticisi Mars-Başak burcunda ilerliyor, Venüs ile kavuşum yapıyor. Mali konuların da analizi iyi yapılmalı. Bir projeniz varsa, bunun size olan artı ve eksilerini iyice gözden geçirmelisiniz. Yerleşim anlamında duruma bakmalısınız. Bürokratik sorunlar yaşanma ihtimalini gözden kaçırmayalım. İş girişimleri, yolculuklar ve kurulacak bağlantıların sözle değil, hakikaten ajanda anlamında düzenlenmiş olması gerekir. Başladığınız işi bitirmekte sıkıntılar olabilir. Onun için, verdiğiniz sözlere dikkat etmeli veya size verilenleri takip etmelisiniz. İş girişimi, projeler, yurtdışında yapılacak sunum veya akademik yöndeki tercihlerin yüzeysel ve aceleci bir bakış açısıyla değil, her yönüyle ele alınması lazım. Görünen o ki, şu anda dışarıdaki işler için önce buradaki meseleleri halletmek gerekecek. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda dikkatli olmalısın. Katılman gereken bir toplantıya eksiklerin yüzünden geç kalabilirsin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin akıcılığı güne damga vurabilir.Yanlış anlaşılmalara ve iletişimde kandırılma riskine karşı dikkatli olun.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hayatınıza yeni anlamlar katmak isteyebilirsiniz. Almak istediğiniz eğitimlere başlayabilirsiniz. İşlerinizi hallederken ifadelerinize özen gösterin. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaktaki tanıdıklarınızdan haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın seyahat ortamlarında beklenmedik olaylar oluşabilir. Bu dolunayda güzel parasal gelişmeler yaşanabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda seyahat eden Ay ortak paylaşımlar, cinsellik, miras konularınıza ışık tutacak. Tutkulu cinsellikle aşık olmak arasındaki ince çizginin varlığını hiçbir zaman göz ardı etmeyin. Her cinsel deneyim sevginin gücünü ortaya koymaya yetmez. Ortak paylaşımlarda sevdikleriniz için hakkınızdan feragat etmek isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 41" R
Ay
Balık
29° 01' 50"
Merkür
Koç
19° 17' 60"
Venüs
Boğa
06° 32' 53"
Mars
Koç
03° 11' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 57' 41"
Uranüs
Boğa
22° 36' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 14"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:05

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>