Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çoğu konuda mantık ve anlayış olarak birbirinize uyuyorsunuz. Küçük sorunlar sizi birbirinize daha da bağlıyor. Omuz omuza verip sorunları atlatmanız, aranızdaki aşkı daha da körüklüyor.

Sizden istenileni fazlasıyla yapmayı alışkanlık haline getirmiş görünüyorsunuz. Takdir toplamayı ve beğenilmeyi seviyorsunuz, Fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için, enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir.

Önemli bir sorun yaşamamakla birlikte günübirlik para hesaplamaları sizi huzursuz ediyor. Bu konu kafanızı daha fazla kurcalamamalı, yakında elinize para geçecek.

Bazı yaklaşımlarınızda doğru davranışlar içinde olduğunuza inanırken, karşı tarafın kendini anlatmasına imkan tanımıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslan ve Terazi burçları beni yakacaklar sonunda ama vazgeçmeyeceğim aşk demekten. O aşk, gökten zembille de inse eninde sonunda Aslan burçlarına gelecek. Hali hazırda ilişkileri olanlara veya evli olanlara bir şey demiyorum. Onlar sisli bulutlu hayatlarına devam ediyorlar zaten.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün erken saatlerinde Ay boşluktaki hareketine devam ediyor. Saat 10:09'da Ay Boğa burcuna giriş yapıyor. Bu saatle beraber geleceğiniz, kariyeriniz aklınızı kurcalayabilir. Bazı şeylerin net olmaması içinize sinmiyor olabilir. Ay Boğa burcuna ilerlediğinde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Sizi değiştirmeye gelen Uranüs yavaş da olsa tatmin olmadığınız kariyerinizde veya gelecek planlarınızda değişiklikler yapmanızı teşvik edecektir. Mars-Neptün olumlu kontağı da hayatınızda kronikleşen, hep aynı giden durumlarda harekete geçmeniz gerektiğini gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış değerlendirmeler yapıyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Hayatında yapmış olduğun atılımların yararını göreceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle gün içerisinde katılacağın davette tanışacağın kişilerle kuracağın iletişim sayesinde yeni bir alana yönelebilirsin. Karşı cinsle aranda bazı sürtüşmeler söz konusu olabilir. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, bir süredir devam eden stres ve yoğunluklarından uzaklaştırmak adına onları motive edici etkinliklere dâhil edebilirsin. Yakın akrabalar arasında fikir ayrılıkları canını sıkabilir. Olaylara kendi duyguların doğrultusunda baktığın için, yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsin. Fikirlerine esneklik kazandırmalısın. Zihinsel olarak rahatlamaya çok ihtiyacın var. Gereksiz takıntılar zamanından neler çalıyor? Bunu bir düşün derim.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapılan hataları partneriniz size yükleyebilir. Bu durum yüzünden kendinizi hemen savunmaya geçmemelisiniz. Rekabet içinde olmak bugün için uygun sayılmaz.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, hafta sonu olmasına karşın bazı sorumluluklara ve maddi alanda değişikliklere işaret etmekte.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle de şehir dışı veya yurt dışı projeleri olan Aslan'lar için süreç lehlerine işliyor. Titreşiminiz yüksek olduğu için her şeyi başarabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınıza ve hedeflerinize odaklanabileceğiniz bir gündesiniz ve bu yönde ilham perisi de sizinle birlikte olabilir ve size yaratıcı ve yenilikçi yönlerinizi ortaya koyma fırsatı sunabilir. Duygularınızı gizlemeyeceksiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyerinizi anlatan 10. evinizi ziyaret edecek. Hafta sonunda ortaklıklar, kariyer ile ilgili gelecek planları ve özel hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin nasıl ilerlediğine büyüteç tutacaksınız. Duygudan ziyade akıl ve sağduyu ile kararlar almalısınız. Hem sizi hem karşınızdakileri mutlu kılacak ortak çözümler bulmalısınız. Aksi takdirde ilişkilerde gerilme meydana gelir.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

En büyük önemi işlerinize vereceğiniz bir gün geçireceksiniz. Yaptığınız işleri yakından takip eden kişilerle sürekli görüşme halinde kalabilir, onlara rapor veya gelişmeler ile ilgili haberler verebilirsiniz. Bu durumun sizi gerginleştirmesini önleyin.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 58" R
Ay
Balık
25° 50' 09"
Merkür
Koç
19° 09' 07"
Venüs
Boğa
06° 16' 43"
Mars
Koç
03° 01' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 35"
Satürn
Balık
16° 56' 35"
Uranüs
Boğa
22° 35' 35"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 53"
Lilith
Başak
23° 48' 47"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>