Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık.

Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir. İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor.

Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz.

Gereksiz masraflara girmemeniz gerekiyor. Ayaklarınızı yere sağlam basma zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde yeni yaşam kurgularınız, ikili bir görüşmede anlamlı bir beklentiye dönüşecek. Belli rahatsızlıklar barındırdığınız ilişkilerin de içinde olacağı kalabalıklardan uzak durmaya çalışacaksınız. Bu ilişkilerin, duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade zorlukları yaşattığı şeklindeki düşünceleriniz, karşılıklı birtakım önyargılardan kaynaklanıyor.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 08:20 itibariyle Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Sizin dışa açılma, fikirlerinizi öne sürme, hedefinize varma, mali konularda yeni çıkış yolu bulmanızda yardımcı olacak. Hızlılık ve aktif hareket etme yönünde sizi itekleyecek. Ancak belli bir zorlanma hala var. Biraz sabırlı olmanızı ve asla emin olduğunuz yoldan, sırf engeller var diye dönmemenizi tavsiye ediyorum. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Saat 22:29 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailende hassas bir gün. Özellikle evli bir Aslan burcuysan, 'Geri adım atmam' dediğin bir konuda geri adım atabilirsin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve beslenme programınıza dikkat etmeniz gereken bazı durumlar oluşabilir. İletişimlerde kıskançlık ve rekabete dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Karşılıklı görüşmelerde ani tepkiler verebilirsiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Evle ilgili teknik işlerinizi bitirebilirsiniz. Eksikler varsa tamamlamak için fırsatlar doğabilir. Gün içinde sorumluluk gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Kendinizle ilgili farkındalık yaşayabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düş kırıklığı yaşıyorsunuz ancak kötü anılarınızdan kurtulmanız da şart. Ama merak etmeyin aşk konusundaki şansızlığınız devam etmeyecek.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak veya ani yolculukların olacağı sıra dışı bir gün sizleri bekliyor. Değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Yeni projelerin ve konuların hayatınızı aydınlattığını göreceksiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz.Enerjiler durağan, başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Çocuklarınız, evliliğiniz ve hayatınızın keyifli alanlarına ayırabilmek için gerekli olan maddi birikimin sizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. Ön sezileriniz ve sezgileriniz çok güçlü olacağı için arkadaşlarınızın duygularını sezmek, düşüncelerini anlamak daha kolay olabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>