Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin gibi iddialı birini seçmiş olmanız, kaderinizin size bir oyunu olabilir. Çatışmaları, tartışmaları hiç bitmeyen bir ikilisiniz. Ama bu hırgür, birbirinize olan bağlılığınızı besliyor gibi.

Küçük çaptaki ortaklığınızı bozmak üzeresiniz. Bu niyet çok akılcı görünüyor. İşleriniz verimsiz olduğu gibi, ilişkileriniz de sert. Ama bir süre daha sürdüreceksiniz.

Planladığınız standardı yakalayamıyorsunuz. Ama umutlu olmanız için çok nedeniniz var. Birikiminiz, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor.

İş ortağınızın içtenliğinden kuşkuya düşmeniz, kendinizi bu ilişkide aklamanızın paravanı olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze çıkan engelleri yılmadan ve insanları da kırmadan ortadan kaldırırsınız. Hiç olmadığınız kadar orijinal buluşlar yapmaya yatkın, kendinizi sıra dışı bir kişilik içinde bulabilirsiniz. Araçlar, makineler, teknolojik konularla ilgili gelişmeler ve alımlar yaşanabilir.

11 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 08:28 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle ilgili konularda partnerin mesafeli tutumu veya kendine dönük halleri sizi bazen yoruyor. Sizin istediğiniz sıcaklık ve yakınlık arzusu. Bunu bulamadığınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Saat 12:46 Merkür-Jüpiter kavuşumu, yakın çevremizden başlamak üzere insanlarla bağlantımızda nezaketi önemseyeceğiz. Bir şeyler bizi yormuş, üzmüş olsa da, bu da geçer diyerek hayata sarılacağız. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için gayret edeceğiz. Seçkinlik arzumuz yükselecek. Maddi alım gücümüzün yükselmesini dileyeceğiz. Aşkı, çocukları, hayatı estetik ve hoş duygularla sarıp sarmalayacağız. Saat 15:17 Venüs-Chiron görünümü kişinin kendi dünyasında para ve güç arzusu tarafından çevrelendiğini gösteriyor. Aşırı duygusal, bazen oldukça sıkıntılı ancak asla pes etmeyen duruşunuzla sizleri tebrik etmek lazım. Ha gayret diyen iç sesinizi eminim duyuyorsunuz. O zaman bu görünümün arzu ettiğiniz ne varsa onu elde etmenizde yardımcı olmasını diliyorum. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, sevdiklerimizle farklı bir şeyler yaparak keyifli bir zaman geçirebiliriz. İlişkisi yeni başlayanlar hoş bir gece diyebiliriz. Sevgilisiyle sorunları olanlar  bir araya gelebilirler. İnsanlarla kaynaşmak, bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize toplamak için Ayın ışığı tam karşınızda size gülümseyecek. Çekici yanlarınızı ortaya çıkartacaktır.  Özel biri olduğunuzu düşünün. Saat 20:03 Mars-Neptün görünümü, sağlığımız, çalışma hayatımız, maddi paylaşımlarımız yönünde hedeflerimizi ele almamızı sağlıyor. Bazen kaygılanıyoruz. Her şey sağlam olsun istiyoruz. Doğru ve kaygılardan uzak, ideallerimiz doğrultusunda ilerlemek arzumuz yoğun. Güvenli bir yaşam, kimseye muhtaç olmadan, kimsenin üzerimizde baskı kurmadığı bir beraberlikten yanayız. Bugünün,  hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay'ın konumu, ince ve kaliteli duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Partnerinizin sizinle ilgili düşünceleri pozitif yönde ilerliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

11 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli konularda ilerleme sağlatacak diyaloglar içerisine girebilmek için, düşünce ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklar acil müdahale gerektiriyor. Yapacağınız bazı yatırımlar ya da güncellemeler belli masrafları kısmanızı veya kazanç sağlamanızı mümkün kılabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi beklenmedik olayları körükleyen üç haftalık süreçteyiz. Ancak, önümüzdeki birkaç gün için kendimizi ifade etmek, hayallerimizi gerçekleştirmek, faydalı görüşmeler, toplantılar ya da keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve diplomatik görüşmeler açısından olumlu etkiler altındayız. Hemen ardından koşullar değişeceği için, hızlı hareket etmemizde fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler, sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. İş alanlarınızda yardımlarınız yüksek.

11 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkartabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz.Ortaklığınızı ilgilendiren konularda sıra dışı yöntemlerle işletmenizin başarıya ulaşması adına çalışmalar ve beyin fırtınaları yaratabilirsiniz. İş ağınızı geliştirmek için çok dengeli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, reklam ve pazarlama ile ilgili sosyal medya anlaşmaları yapabilirsiniz. Kısa yolculuklar ruhsal dengenizi yerine getirecektir.

11 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>