Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günlerde hayallerinizi büyük ölçüde yakalayacaksınız. Bunu hakkediyorsunuz. İçinizde umutla beslenen coşku, sizi mahcup etmeyecek. Canlı, hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz, istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Bugünlerde can sıkıntısına çok açık bir durumda görünüyorsunuz. Sıkıntınızın arkasında ferahlama görünüyor.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Tüm enerjinizi kendinize harcayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kendinizi ihmal ettiyseniz şimdi tam bir Aslan burcu gibi kendinize bakmanın vaktinin geldiğini görebilirsiniz. Görünüşünüzde yapacağınız değişikliklerle psikolojik olarak da kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Güneş-Satürn arasındaki pozitif etkileşimin yaşandığı bugün içerisinde kariyer hayatınızla ilgili güçleneceğiniz yeni bir dönem içinde olabilirsiniz. Beklemediğiniz halde bir terfi alabilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini korumaya alıyorsun!Ay, bugün tüm gün burcunda hareket ediyor. Bugün senin için teknolojik anlamda sıkıntılı bir gün olabilir. Telefonunda ya da bilgisayarında sorunlar çıkabilir. Kendini rahatlıkla ifade ettiğin ortamlarda bulunacağın bir gün. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, tanıtım ya da reklam kampanyalarına katılabilirsin. Çok önceden arkadaşına verdiğin ve aradan çok zaman geçmesiyle de unuttuğun borç, gün içinde sana geri gelebilir. Var olan ilişkini korumak için elinden geleni yapıyorsun. Eşinin ailesi ile kurduğun iletişimi sağlam temellere oturtacak konuşmalar yapacaksın. Akşamüzeri yakın arkadaşlarını yemeğe davet edebilirsin. Yapacağın yemeklerin lezzeti uzun konuşmalara vesile olacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız önemli bir anlaşma sayesinde yeni bir işe giriş yapabilirsiniz. Hissettiğiniz başarı duygusunu abartmamalı ve daha temkinli ilerlemelisiniz

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Takıntı yaptığınız konuların sizi zorladığı bir gün olabilir. Bir önceki geceden rüyalarınızın etkisi altında kalabilir gün içerisinde isteksiz bir tutum çizebilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; kazancının artıyor olması seni lüks isteklere yöneltebilir. İş hayatındaki olumsuzlukların üstesinden yapıcı davranarak gelebilir ve sağlığını riske etmekten kurtulabilirsin. Sosyal ortamından birini hayatına alabilir ya da hali hazırda olan ilişkini daha romantik bir seviyeye taşıyabilirsin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde günlük işler alanında hassasiyetler olası. Öğleden sonra lider vasıflarınızı göstereceğiniz imkanlar gelişebilir. Adil, objektif ve üretken olmak önemli. Yeni fikirler gelecek planları gelişebilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir inşaat yatırımına ortak olarak girebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki dayanışmayı güçlendirmek istiyorsanız açık şekilde mevcut sorunları masaya yatırmalısınız. Kemik, diş, eklem ağrılarınızla baş etmek için uygun bir gündesiniz. Yaşlıların bakımı ve kronik hastalıklarıyla uğraşmak size düşecektir. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi iyi hissetmenize yarayacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 37' 24" R
Ay
Balık
26° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 10' 48"
Venüs
Boğa
06° 19' 48"
Mars
Koç
03° 03' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 10"
Satürn
Balık
16° 56' 48"
Uranüs
Boğa
22° 35' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 01"
Lilith
Başak
23° 49' 03"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>