Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz.

Bu günlerdeortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok. Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir. Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz.

Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma gününe, saat 01:07 itibariyle etkili olacak  Ay-Başak burcu seyri ile adım atacağız. Bu geçiş, değerlerinize daha fazla önem vermenizi sağlayabilir. Özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek istersiniz. Saat 12:54 Ay-Venüs arasında meydana gelecek karşıt görünüm, hayatın genelinde belli bir keyifsizliğin ve sorunlardan kaçma arzunuzun işaretçisidir. Bir yandan titiz düşünürsünüz diğer yandan her şeyden uzak durmak istersiniz. Saat 14:20 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Birbirimize yakın olalım ki,, sıkıntılarımızı aşmamız, güzelliklerimiz keşfetmemiz ve tadına varmamız mümkün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

11 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Bir çokfırsatı yakalayacaksınız. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek.

11 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük platformda birlikte çalışmak veya vakit geçirmek zorunda olduğunuz kişilerin hayatlarında uğraşmak zorunda oldukları önemli konular olabilir. Dolayısıyla, size her zamanki gibi destek olamamalarını anlayışla karşılamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Uyum sağlama veya herkesin yararına amaçlar için çalışma arzumuzun taraftar bulamayacağı bir gün. Dolayısıyla, bazı konuları anlaşılır kılabilmek için kendimizi tekrara düşebilir veya bizim yanımızda olan kişileri dahi ikna edemeyebiliriz. Dolayısıyla, gerginliği üzerimizden atmalı, gerçekten haklı olduğumuz konuları anlaşılır kılmanın daha farklı yollarını bulmalıyız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için en önemli konu para veolabilir. Tüm dikkatinizi ve enerjinizi gelirlerinizi arttırmaya harcayacaksınız. Yalnız gelirinizi arttırmak için yeni projelere hemen başlamayın. Gününüzü var olan işlerinizi sağlamlaştırmaya vermelisiniz. Çevrenizle olan iletişiminizde önem kazanıyor. Destek bulmanız kolay olacak.

11 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SADECE kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Çevrenizle işbirliği içine olmanız gerek. Bütçenizi gözden geçirmelisiniz.

11 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

11 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 04' 60" R
Ay
Yengeç
02° 07' 42" R
Merkür
Koç
24° 56' 52"
Venüs
Boğa
14° 32' 54"
Mars
Koç
08° 10' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 23"
Satürn
Balık
17° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 58' 56"
Neptün
Balık
29° 13' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 42"
Lilith
Başak
24° 33' 28"
True Node
Koç
15° 05' 18"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>