Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor. Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünüyor, daha fazla ortak yanınız olduğunu sanıyordunuz. Kesin yargılar için çok erken.

İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi sevindirecek bir gelişme olabilir. Yüklendiğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi sorumluluklarınızla denk düşürmeye çalışmalısınız.

Bütçe hesaplarınız bir ticari defter titizliğinde. Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor.

Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var. Bir şeyler hissetmiş olsanız bile meraklı davranmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşüneceksiniz. Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, bir uzmana danışılmadan ortadan kalkmayacak. Haftanın sonuna doğru bu konuda bir rahatlama görünüyor.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, yeni haftamız saat 01:06 Ay İkizler burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Bu enerji, hem hareketliliğin hem de etrafınızla olan iletişimin işaretçisidir. Bir yerde uzun süre kalamazsınız. Değişik bir şeyler yapmak, sohbet etmek, dolaşmak, alışveriş bir hayli hoşunuza gider. Saat 11:30 itibariyle Ay-Venüs arasındaki zorlu görünüm, hedefinizi gerçekleştirmek için nasıl bir güce ihtiyacınız olduğunu düşünmenizi sağlar. Bu ister ilişki isterveyahut para anlamında olsun fark etmez. Önemli olan doğru iz üzerinde ilerlemek ve amaca ulaşmaktır. Saat 17:19 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde akıllıca düşünmemiz gerekiyor. Çünkü gelişmeler gün içinde farklı bir yöne kayabilir. Biz buna hazırlıklı olmadığımız için, üzerinde bir plan yapmadıysak, yanlış bir karar verebiliriz. Gün boyunca olanlara dikkatlice bakalım. Ona göre hareket edelim. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak ilgi alanlarına sahip olduğun kişiler bugün dikkatini daha çok çekebilir. Telefonun hiç susmayacak.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda risk almamanız gereken günlerdesiniz. Özellikle spekülatif başlıklı alanlarda risk olabilir. Bu hafta ve devamında, ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda(kredi, borç alacak, vergi, burs, telif, nafaka, miras, sigorta, prim, komisyon vb.), değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız. Diğerlerinin durumlarındaki değişiklikler sizi de etkileyebilir veya duygusal anlamda etkileyici olaylar gündeme gelebilir.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınıza yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte tatil organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Finansal konularda para akışına dikkat etmelisiniz. Gerçekçi davranmanız gereken koşullar var.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski arkadaşlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değişmiş olduğunu anlayacaksınız.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde kendinizi aktif hissedebilir, önemli işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve parasal alanda yaşadığınız sıkışmalar düzelmeye başlıyor.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız ve dahil olduğunuz sosyal topluluklardaki haberleşme yoğunluğu nedeniyle yoğun ve hareketli bir haftaya başlıyorsunuz. Ortak çalıştığınız kişiler veyaptığınız kurumlarla iletişim trafiğiniz de yoğun olacaktır.Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir gün sizi bekliyor. Ani ve planlanmamış bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Entelektüel düzeyinizi yükseltebilecek bir zihinsel başlangıç sürecine girebilirsiniz. Odak noktanız maddi krizlerinizi nasıl aşmanız gerektiği ve ortaklaşa kazanımlardan gelirlerinizin akışı olacaktır.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 22" R
Ay
Yay
28° 39' 33"
Merkür
Koç
16° 17' 37"
Venüs
Koç
28° 32' 40"
Mars
Balık
28° 11' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 35"
Satürn
Balık
16° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 14' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 45"
Lilith
Başak
23° 06' 60"
True Node
Koç
15° 26' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>