Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birtakım yersiz kurgular içine girip müthiş şeyler yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha başlarken problemli hale getirmemelisiniz. Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir.

Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Dikkatli olmalısınız. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz

Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun çıkmayacak. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor. Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz.

Haklı olarak tek başınıza veremediğiniz bir kararda, yeni bir danışan bulmanız gerekiyor. İyi niyetle, ama yanlış yönlendiriliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler zihninizdeki tüm yorgunlukları atacak. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız. Karşı cinsten bir yakın dostunuzun aşk ilişkisi, sizi fazlaca ilgilendiriyor. Ona yaptırımlar uyguluyorsunuz. Sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, saat 09:45 Güneş-Pluto kavuşumuyla başlayacak. Bu enerji,hayatınızla ilgili konularda sabırlı, disiplinli, hedefe odaklı çalışmanın işaretçisidir. Kişi böyle bir etki altında gücünü kanıtlayabileceği birve geleceğini garanti altına alacağı bir yaşam arzular. Tatmin olmak son derece önemlidir. Eğer istemediğiniz ve açıkçası mutsuz olduğunuz bir işte çalışıyor ve bu nedenle huzursuz yaşıyorsanız bugünkü görünüm çok daha güçlü bir şekilde kendinizi ifade edeceğiniz biryaşamına duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ayrıca potansiyel sağlık sorunlarınızın çözüme kavuşturulması adına, sigortalı bir işte çalışmanın önemi son derece kıymetlidir. Dişler, kemikler, kireçlenme, üreme organları, psikolojik sorunlara karşı mutlaka doktor kontrolünden geçmekte yarar vardır. Saat 15:56 Ay-Neptün görünümünde güvencemiz çok önemli. Özellikle işimizin getiri anlamında mutlaka doyurucu olmasına önem vermeliyiz. Bir şeylere güvenerek, iyi niyetle hareket etmemek doğru olur. Saat 23:57 Ay-Mars görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsanız bu görünüm ciddi anlamda düşünmenizi sağlayıcıdır. Huzur ve güvenliğin gün boyunca etkili olması dileğimle,

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrından ödün vermemen herkesi şaşırtıyor. Maddi konularla ilgili sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsin.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu ara farklı coğrafyalara yapacağınız yolculuklar sizin için ilham kaynağı olabilir. Bu hafta sonu, elinizdeki imkanları ve birikimi çok iyi korumalısınız. Sosyal hayatınızın hareketlenmesi ufkunuzu genişletebilir. Günün Atmosferi:Baskılara direniyoruz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın daha fazla işiniz, sorumluluklarınız olabilir. Ancak bir yandan da aşırı hayalci olmamaya bakın.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi işinizde etkili bir şekilde gösterebilirsiniz. Bugün, bir projede size çok faydası dokunacak birarkadaşıyla beraber yola devam etme gibi etkileriniz yüksek olacak.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki ortamınızda sizden seviye olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir. Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç sağlayabileceğiniz bir göstergeye sahip bulunuyorsunuz. Hizmet alanınızda ciddiyet ve takıntı derecesinde önem verebileceğiniz bir projeyi veya vazifeyi bitirmeye odaklı olabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

7 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 42" R
Ay
Yay
27° 23' 11"
Merkür
Koç
16° 16' 20"
Venüs
Koç
28° 25' 28"
Mars
Balık
28° 06' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 13"
Satürn
Balık
16° 23' 20"
Uranüs
Boğa
22° 13' 41"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 25"
Lilith
Başak
23° 06' 21"
True Node
Koç
15° 26' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>