Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Duygusal dünyanız oldukça aydınlık.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor. Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor.

Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor. Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var. Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 22:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün, 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana yaşananları gözden geçirmeniz anlamına geldiği gibi, başta sağlığınız vekonuları üzerinde bilinçli bir şekilde eksiklerinizi saptama anlamında da önem taşır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme, değişimde bulunma, yenilikler yaşama arzunuz fazlasıyla ön planda olabilir. Oysaki bugün yapılması gereken sorumluluklarınızın farkında olmak fakat sorunlarınızı kafanızın içinde büyütmeden, mantıklı bir şekilde düzenlemeye çalışmaktır. Özgür olabilmeniz ve dilediğiniz gibi yaşamınızı kurmanız için bugünlerde en fazla ihtiyacınız olan duygu sabırdır. Lütfen sakin olunuz. Kendinizi fazla zorlamayınız, eksiklerinizi gözden geçiriniz ve tamamlamaya çalışınız. Ne kadar donanımlı, sistemli ve düzgün çalışırsanız, karşınıza çıkabilecek fırsatları, o kadar kolay değerlendirebilir ve 12 Ocak tarihindeki Dolunayda sonuç alabilirsiniz. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer zayıflamak isteyen bir Aslan burcuysan, buğu spora başlayabilirsin. İstikrarını koruyacağından şüphen olmasın.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize yönelik belli adımlar atmalısınız. Yeni bir çevre ya da yeni bir eğitim dalı bunlardan biri olabilir. Mevcut konumunuzu korumalı ve ilişkilerinizi belli bir duruş göstererek yürütmelisiniz. Hedeflerinizi ve aklınızdakileri açıkça ifade etmek en çok size yarayacaktır. Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi değişik konular meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. Sorumluluğunuzdaki konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Hızlı karar vermeniz gereken durumlar olabilir.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet ve merhamet duygularınız yoğun. Bazen bencil olmaya çalışsanız da haksızlık size göre değil. İster istemez olaylara dahil oluyor ve sorunları çözüyorsunuz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın akışındaki sorunlar yerini özel hayatınızdaki yanlış ifadelere bırakabilir. Pazar gününe kadar ilişkinizde veya çocuğunuzla olan konuşmalarınızda dikkatli olun.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız seyahatlerin, almak isteyip de ertelediğiniz majör eğitimlerin, hukuksal başlangıçlarınızın artık yükselen bir enerjiyle hayatınıza dahil olmasını kutlayabilirsiniz.Uluslararası işlerde başlangıçlar, hukuki kazanımlar, aklınızı kullanabileceğiniz tüm konu ve girişimlerde başarı kazanmanızın kaçınılmaz olduğunu görebileceksiniz. Kendinizi kişisel olarak yalnızlaşmış ve çevreden izole olmuş hissedebilirsiniz. Özel hayatınızla, çocuklarınız veya eşinizle ilgili yeni bir sorumlulukla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 57" R
Ay
Yay
24° 45' 25"
Merkür
Koç
16° 13' 48"
Venüs
Koç
28° 10' 35"
Mars
Balık
27° 57' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 22' 15"
Uranüs
Boğa
22° 12' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 44"
Lilith
Başak
23° 05' 01"
True Node
Koç
15° 27' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>