Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Araya çoktandır bir soğukluk girdi, şeklindeki düşünceleriniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Birtakım yargılara varmak için henüz erken. Genel sorunların etkilerini görmezden gelmemelisiniz.

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Hayati önem taşıdığını düşündüğünüz birtakım projeleriniz, yeniden gözden geçirilmeyi gerektiriyor. Parasal sıkışıklıklara elverişli bazı yenilenme niyetlerinizi ertelemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber söz konusu. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Son günlerdeki kırıcı tavırlarınız, haklı görülse de yanlış bir tarz olarak değerlendirilebilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün çoğunluğunda sizlerin burcunda hareket ediyor. Bugün Ay'ın Jüpiter ve devamında Venüs ile oluşturduğu olumlu açılar sayesinde şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili değişiklikler yapmak için Ay'ın boşlukta olacağı 15:24-19:21 saatleri öncesini tercih edebilirsiniz. Saat 19:21'de Ay Başak burcunda geçiyor. Günün devamında maddi konularınıza vakit ayırabilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile kurduğu olumlu açı sürpriz bir paranın elinize geçmesini sağlayabilir.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları çözüyorsun!Gergin bir güne başlayabilirsin ancak merak etme bu durum tüm gününü almayacak. Yepyeni projelerle dolu sabah akşam uğraştığın, uykusuz kalıp vakit ayırdığın işlerinin karşılığını bugün başarıyla sonuçlandırarak alabilirsin. Yolunda giden işlerinin yanında uzun süredir çözmediğiniz problemlerin devam ettiği eşinle aranızdaki sorunları gün içinde dile getirip çözebilirsiniz. Evlilik için hazırlıkların var ise şimdilik ertelemek isteyebilirsin. Acele etmek istememenin bazı nedenleri olabilir ancak aslında ilişkinden emin olmak istiyorsun. Duygularını dış dünyana yansıtırken yakınlarınla ilgili sağlık haberleri için koşturacaksın.

12 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı ve değişken kararlar vermek yerine kendinizi kariyer planlarınıza doğru yönlendirmeniz doğru olacaktır. Aşk ve ilişkilerden yana bugün karar vermek zorunda değilsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha canlı ve hareketlisiniz. Kişisel konularda dikkat çekici adımlar atabilirsiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aslan'lar bugünlerde bireyselliklerini ve girişimci yönlerini ön plana çıkartabilirler. İş kurmak isteyen Aslan'lar için başarılı bir düşünme ve planlama günü olacak.

12 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bugün fazla alıngan olabilir ve olayları ters bir şekilde yorumlayabilirsin. Enerjin çok yüksek fakat duygusal olaylardan çabuk etkilenebilirsin. Arkadaşlarını, dostlarını ve yakınlarını yanında isteyebilir, onlarla vakit geçirebilir, seyahat planlarını organize edebilirsin.

12 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu görmekte ve karar vermekte zorlanıyorsunuz. Düşünceleriniz ve kanılarınız sürekli değişiyor. Bazı Aslan burçları sık sık seyahat etmek durumunda kalıyor olabilirler. Özellikle kariyerinizle ilgili mücadele etmeniz gereken ancak aynı zamanda mücadele gücünüzün de arttığı bir dönemdesiniz.

12 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün çalışkan Başak burcuna yerleşiyor. Oldukça aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Yeter ki aşırı gurur ve kibrin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.

12 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

12 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 59" R
Ay
Balık
21° 04' 54"
Merkür
Koç
18° 56' 12"
Venüs
Boğa
05° 52' 36"
Mars
Koç
02° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 59"
Satürn
Balık
16° 54' 57"
Uranüs
Boğa
22° 34' 27"
Neptün
Balık
29° 01' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 48"
Lilith
Başak
23° 46' 36"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>