Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz. Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor.

Bir arada çalıştığınız yetkili, yetkisiz herkesle çok sıcak ilişkiler içinde görünüyorsunuz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir.

Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz. Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız.

Hırslı yaklaşımlarla bazı maceralara kalkışmaktan sakınmalısınız. Bugünlerdehayatınızda yere sağlam basmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini bekler gibisiniz. Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz var. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Hayatınızda düşüneceğiniz en son şeyin, onunla bir çıkar ilişkisi içine girmek olacağını düşünüyorsunuz.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:04 itibariyle Yay burcunda seyrine başlayacak Ay, olumlu bir günün işaretçisidir. İster sevgiliniz, isterseniz tek başına, günü gayet keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Hafta sonunun yaklaşması, özellikle çalışan kesim için alışveriş, gezmek, dostlarla bir araya gelmek veya dinlenmek anlamında her zaman rahatlatıcıdır. Bunun heyecanı Cuma gününden üstümüzde etkili olmaya başlar. Bugünkü enerjiler altında özgürlük bilinci ön plandadır. Karakteristik özelliklerinize uygun şekilde hareket etmekte sakınca görmezsiniz. Dışarıdan birilerinin sizi yönlendirmesine veya şunu yapma demesine aldırmazsınız. Günlük enerjiler altında kimi anlarda kafanızın içindeki bazı düşünceler birdenbire farklı bir yöne kayabilir. Yani şu yöne gideyim, şunu yapayım derken, tam tersi farklı bir yönde farklı bir şeylerle uğraşabilirsiniz. Hareket ve enerji bugün sizin için olmazsa olmazınızdır.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Heyecan ve tutkularınızın peşinde olmak için sabırsızlandığınız bir gün.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalanlara ve laf çevirme ustalarının kurnazlığına karşı öfkenizi ve sağduyunuzu koruyun. Ani gelişen program iptalleri de canınızı sıkmasın. Hırslarınızı, özel hayatınıza dahil etmemelisiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. İş planlarınızı gündeminize yerleştirmek zaman alabilir. İşlerinizi en iyi hale getirmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecek. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Yanıltıcı kişilerle karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi devreye sokmalısınız.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda karşılık göremediğinizde çabuk tepki verebilirsiniz. Her şeyi hızlı yapmaya meyilli olacaksınız. Değişik konular ilginizi çekecek.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken aşk, hobi, yaratıcılık alanınıza ışık tutacak. Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı birgününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor. İş yaşamında kısa sürede kaydettiğiniz başarılar kimsenin gözünden kaçmış değil. Aklınızda olsun, zam istemek için bundan iyi bir dönem olamaz.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 37" R
Ay
Oğlak
18° 46' 42"
Merkür
Koç
16° 43' 19"
Venüs
Boğa
00° 24' 35"
Mars
Balık
29° 21' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 31' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 54"
Lilith
Başak
23° 17' 05"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>