Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. Bağlanma düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmemelisiniz.

Koşulların şekilden şekile girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz.

Kazancınız size yetiyor, gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünmeniz anlamsız. Daha iddiasız bir tarzla, her şey yolunda gidebilir.

Sevgilinizin yakınlarıyla yakınlaşma çabalarınızın bir çoğu abartılı görülebilir. Ne kadar içten olsanız da bazı sevgi gösterilerinizde aceleciliği bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız değerlerimiz, sahip olduklarımız, olamadıklarımız yüzünden hesap kitap yapmaya hazır halde. Sanki her şey endekslenmiş güce, elimizde olana, olmayana. Öylesine madde alemine takılmışız ki, bizi rahatlatacak hiçbir şeye geçit vermiyor gibi zihnimiz. Peki ama hayat bu denli irdelenmeye değecek kadar zor mu? Hiç mi güzelliği yok şu yaşamın. İşte Ay-Neptün karşıtlığı bir başka yanını da keşfetmemizi sağlayabilir. Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda hesabınızı bilmeniz gerektiğini işaret ediyor. Hiçbir şeyin hayatta garantisi yok. Onun içindir ki, işinizi, paranızı risk altına almamakta yarar var. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü, ev satın alma, kiralama, yatırımda bulunma, konularında etkileyicidir. Aslında bu olumlu bir görünüm altında istenirse, gayet doğru adımlar atılabilir. Yeter ki, bilinçli davranalım. Titiz gözlemde bulunalım, güvenli ve sonradan problem çıkarmayacak olanı tercih edelim. Saat 17:22 Ay-Mars görünümünde hayatı biraz doğal akışına göre yaşamak lazım. Bir şeyleri sürekli irdelemek, kafamıza takmak bizi yorabilir. Bir şeyleri didiklemekten vazgeçelim. Bizi mutlu edecek, aktif hale getirecek olana yönelelim. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, günü arzu ettiğiniz şekilde planlarsınız. Buna kimsenin karışmasına izin vermezsiniz. Para hesabınızı iyi yaparsınız. Başkalarını nasıl idare edeceğinizi iyi bilirsiniz. Saat 19:40 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste güzel haberler alacaksın. Gerçekleştirmeyi düşündüğün planların varsa bugün olumlu bir gün!

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı yapmış olduğunuz fedakârlıklardan karşılığını bekleyeceğiniz bir gün olabilir. Yakın çevrenizden özellikle finansal anlamda bazı beklentiler içinde olabilirsiniz. Duygusal dünyanızda eksik kalan duygular, sizi oldukça yoran bir ruh haline büründürebilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün kazançlı işler yapmak için uygun görünüyor.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi farklı, sıradışı ve yaratıcı şekilde ifade edebileceğiniz, anlatabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Hareketli bir gün ve keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Konfor ve eğlence öne çıkıyor.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. İş alanlarınızdaki görüşmelerinizi kalıcı bir platforma taşıyabilirsiniz. Organizasyona yönelik işlerde kafanız çok iyi çalışacak.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim fikirsel anlamda kendinizi özgür hissetmenize neden olur. Oldukça orijinal fikirler ve projeler kafanızda uçuşacaktır. Bunların hepsini unutmamak adına bir kenara not edin. Oldukça açık sözlü olabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan kelimelere özen gösterin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 17"
Ay
Kova
24° 16' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Boğa
03° 34' 32"
Mars
Koç
01° 20' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 44"
Satürn
Balık
16° 45' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 34"
Lilith
Başak
23° 34' 11"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>