Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni denemelere karşı çekimserlikler, gelip geçici gibi. İşaretlere çok hazır duruyorsunuz. Çevrenizde yaşanan ilginç bulduğunuz aşk ilişkileri, sizi bir parça tutucu olduğunuz yolunda kuşkulara götürebilir.

Bir çekişmeniz var gibi ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli bir çekişme. Dikkati olmalısınız. Günlük yaşanan problemlerle,hayatınızı en temel problem olarak görmemeli, sağduyunuzu ön plana çıkartmalısınız.

Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte bazı çıkış kapıları görünüyor. Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler, bu yakınlarda gelebilir.

Fazla karışmamanız gereken bir konuya fazlaca eğilebiliyorsunuz. İyi niyetiniz, konulara dışardan bir yabancı gözüyle bakabilmenizi engelliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için belli problemli insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz. Atacağınız adımların öncesindeki uzun düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:08 Venüs-Mars görünümü, sizi baskı altına alan, gücünüzü azaltan her türlü meseleyi yine kendinizin çözebileceğini hatırlatıyor. Pes mi edeceksin diyor, hayır etmemelisin ve oyunu kuralına göre oynayarak dimdik durup, hedefine kilitlenmesin diyerek bizi uyarıyor. Saat 03:47 Ay-Satürn görünümü, ailenizle ilgili verilecek önemli bir kararı işaret ediyor. Birisine destek olabilirsiniz. Bir büyüğünüzle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Saat 08:36 Güneş-Mars görünümü,ve ailevi sorumluluklarla ilgili verilen mücadelenin göstergesidir. Başarılı olmak için elinizden geleni yaparsınız. Bunlar öyle kolay şeyler olmadığı için tabii ki canınız sıkkındır. Ne yaparsanız sanki kaçış yok gibidir. Ancak bu görünüm sayesinde işlerinizi yoluna koymanız, en azından halledilmeniz daha kolay olur. işlerinizi organize edersiniz. Kendinize zaman ayırırsınız. Sağlıkla ilgili şikayetlerinizi doktora gösterirsiniz. Sıkıntılarınızı dile getirebilirsiniz. En azından içinize atmazsınız. Bu görünüm, aileyle ilgili önemli bir kararın verilmesi veya bir meselenin kökünden halledilmesi adına yararlıdır. Size pratik çözüm yolları bulmanızda, çıkarlarınıza uygun şekilde karar vermenizde destekçidir. Saat 22:39 Ay-Neptün görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi biraz olsun hafifleticidir. Bugünümüz dünden daha güzel, yarınlarımız daima güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün keyifli, hareketli ve güzel bir gün olacak. Tanışacağınız kişilerden keyif alacak ve eğlenceli vakit geçireceksiniz. Farklı kişilerle karşılaşabilir, alıştığınız tarzın tamamen dışında olduğu halde dost olabilirsiniz. Hatta aşık olmanız bile mümkün. Duygu grafiğiniz inişli çıkışlı.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili sorumluluklar gelecek hedeflerinizin önünü tıkıyor gibi görünebilir. Bu anlamda kendinize ve aile bireylerinize karşı bir şans daha verin. Karşılıklı anlayış bu noktada çok işinize yarayacaktır. Ailenizin sizden gelecek fedakârlığa bu anlamda çok ihtiyacı var.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz sizin gelişiminiz için önemli olabilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Evdeki gücünüzü ispat etmek isteyebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARŞILAŞACAĞINIZ kişilerin donanımlı yapılarından olumlu etkiler alacaksınız. Kendinizi ispat etmenin şimdi tam zamanı.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda yapılması gerekenleri hızlı ve etkin bir şekilde ele alabilirsiniz. Gün içinde enerjinizi çok iyi kullanacaksınız. Fikirlerinizle sevdiğiniz kişiyi fazlasıyla etkiliyorsunuz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Gündelik hayatınızda sizi ciddi anlamda etkileyen sorumlulukları altına girebilirsiniz. Bu gerekortamı gerekse rutin hayatınızda ortaya çıkabilir. Karizmatik ve çekici gelen bir kişiyle aranızda aniden cinsel çekim yaşanabilir. Duygularınızı frenlemekte zorlanabilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile konuları gündeminize gelirken, evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Mutfak ve sofra konularıyla ilgilenebilir, aileniz ve konuklarınız için lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Evinizde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

10 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 49" R
Ay
Oğlak
18° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 43' 02"
Venüs
Boğa
00° 23' 34"
Mars
Balık
29° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 08"
Neptün
Balık
28° 53' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 52"
Lilith
Başak
23° 16' 59"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>