Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz.

Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir. Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz

Birinci dereceden önemli olduğunuz kişilere karşı ihmalkarlıklarınız var. Aile ilişkilerinize bugünlerde daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde güzel haberler alacaksınız, hareketli bir gece ve umutlu bir sabahınız var. Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu edecek. Uzak bir yakınınız olmasına karşın, çok sevdiğiniz birinin karmaşık sağlık sorunları sizi üzüyor. Onunla ortak yakınlarınızı, bu konuda fazla soğukkanlı buluyorsunuz

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamızın ilk etkili enerjisi, saat 12:07 Güneş-Jüpiter arasında gerçekleşecek. Uzun zamandır düşündüğünüz ve bir türlü cesaret edemediğiniz girişimleri yürürlüğe koyma vaktinizdir. İşinizden mi şikayetçisiniz veya ailevi bir konuda sizi üzen şartlardan mı rahatsızsınız. O zaman gelin ikna gücünüzün yükseldiği bugünü fırsat bilerek probleminize çözüm bulunuz. Yeni bir pencereden olaylara bakış açısı kazandıran bu görünüm, iyimserliğin ve şansın yükselişidir. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü,ilişkilerini olumlu şekilde düzenleyici ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcıdır. Sıkıntılarınızı azaltan tedavi ve gelişmelerin de göstergesidir. En iyiyi sizin için en gerekli kararı vermeniz için destekleyicidir. Uzun zamandır şikayet ettiğiniz konuların iyileştirilmesinde faydalıdır. Elinizden geleni yaptığınız halde, bir türlü memnun olmadığınız işlerinizi yeniden düzenlemenizi sağlar. Şimdi kendinizle daha barışık ve huzurlu olursunuz. Yalnız şunu belirteyim. İştahınız artabilir. Tat duygumuz bir hayli yükseleceğinden, yediklerinize dikkat etmenizde yarar var. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, aile-ev-yerleşim yerinizle alakalı konularda verilecek kararların işaretçisi olduğu gibi çalışma hayatınız, sağlığınızla alakalı meselelerin de ele alınması yönünde önemlidir. Güce ihtiyacımız var. Bu gücü elde etmek adına hırslıyız. Aynı kalan, zorlayan, yoran her şeyden uzak durmaktan yanayız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabet içerisinde olduğun kişilere iddialı açıklamalarda bulunacaksın. Aşk hayatın adına hareketli bir gün.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

: Ofis ortamında dönen dedikodulara değil işinize karşı odaklanmalısınız. Bazı söylemlerin hala belirsizlik taşıması da sizleri rahatsız edebilir. Bugün işinize odaklanmalı ve motivasyonunuzu iyi yönetebilmelisiniz. Aşk hayatınızda rutine binen her şey canınızı sıkabilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Çalışma hayatınıza yoğun bir şekilde konsantre olacağınız bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetli durumlar söz konusu. Bazı konuları düzeltmeniz ve daha iyi hale getirmeniz gerekebilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle öğle sonrasında iletişim açısından oldukça keyifli bir gün sizi bekliyor. Zihninizde sizi yoran düşüncelerden geçici de olsa bugün kurtulabilirsiniz. İlişkiler konusunda daha pozitif bir tavır ve yaklaşım sergileyebilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda yakalayacağınız mutluluk ve şanslar, günlük hayatınızın ritmine daha rahat uyum sağlamanıza neden olabilir. Bu hafta aile alanlarınızda şans sizden yana!

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinize karşı biraz daha hoş görülü olmalısınız. Uzaklarda bulunan dostlarınızla aranızdaki ilişkiler çok daha farklı boyutlara ulaşabilir. Bazı olaylardan huzursuzluk duyabilirsiniz. Fakat, enerjiniz yüksek.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan siz olursunuz. Duygusal alanda esen pozitif rüzgarlar keyfinizi yerine getirecek, ancak heyecanınızı bastırmakta zorlandığınız taktirde yanlış adım atabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 00" R
Ay
Oğlak
18° 24' 14"
Merkür
Koç
16° 42' 45"
Venüs
Boğa
00° 22' 32"
Mars
Balık
29° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 20"
Satürn
Balık
16° 31' 51"
Uranüs
Boğa
22° 19' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 49"
Lilith
Başak
23° 16' 54"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>