Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni etkilenişimler tedirginliğiyle huzurlu bir ilişki sürdürmeniz mümkün görünmüyor. Dışa yönelik küçük mutlulukları, ilişkiyi yerinden oynayan taşlar gibi görmemelisiniz.

Geçmiş yanılgılar, yeni girişimlerin yön göstericisi olabilmeli. Bu bakış geçmiş olumsuzlukları bugünün avantajına dönüştürebilir. İş bağlantılarınızdan bu günlerde çok sevineceğiniz haberler alabilirsiniz

Elinize geçen para pek sakınmadan harcayabilmenizi sağlıyor. Kısa vadede sorunlu para ilişkileri görünmüyor. Uzun zamandır sürüncemede olan veraset işleri hareketlenebilir.

Eleştirileri ciddiye almanız, problemi ortadan kaldırmanız için ilk adım olabilir. Sert tepki verdiğiniz arkadaşınız şu sıralar çok sağduyulu görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında büyük bir kalabalık içinde, coşkulu bir sevinci paylaşacaksınız. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Çok önemsediğiniz bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına, bugünlerde daha da yakın olacaksınız. Akraba ilişkilerinizde bir süredir sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler var. Bununla ilgili kuşkularınızı netleştirmeniz gerekecek.

13 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 13 Aralık saat:02:42-5 Ocak saat:06:40 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Bir anda hayatınıza dahil olan bir kişi veya bir gelişme sizi canlandırır. Hevesli olacaksınız. Tabii ki gerektiğinde olasılık hesabı da yapacağız. Fikirlerimiz, bakış açımız, inanç ve prensiplerimiz, aşk hayatımızla ilgili konularda bir hayli etkili olacak. Ayrıca dış dünya ile olan temaslarımızda biz neyi hedefliyor ve neye inanıyorsak ona göre kararlar vermek isteyeceğiz. Birilerine göre değil kendimize göre hayatı ele alacak ve ifade edeceğiz. Her konuda mutlaka bir söz edecek, başkalarıyla bu bilgileri paylaşacak fakat birileri yanlış bulduğunda içerleyeceğiz. Bilgimiz yetersizse, tecrübemiz kafi değilse, bir de kendimize güvenimiz çok ileri derecede ise öğrenmeye çalışmalı, ben biliyorum dememeli, eksiklerimizin de farkında olmalıyız. Merkür-Yay geçişinin her birimiz için keyifli bir dönem olması dileğimle,

13 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Önemli fırsatlar yakalayacaksın! İş hayatın yeniden şekil alacak. Örneğin terfi bekliyorsan ya da kendi işini kurmak istiyorsan, gün içerisinde güzel bir başlangıç yapabilirsin. Eğeryerinde çalışma arkadaşların değiştiyse onlara karşı şimdilik mesafeli olabilirsin. Gözlemci yanını kullanarak, insanları daha kolay çözebilirsin. Son günlerde güç kaybettiğini düşünüyorsan geri kazanmak için önemli fırsatlar yakalayacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle yılbaşı için tatil planı yapabilirsin. Bununla birlikte ilişkine renk katmak adına eğlenceli aktivitelerde yer alacaksın. Bugün aynı zamanda hukuki bir mesele ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerini evde dinlenerek geçireceksin. Yorgunluğunu üzerinden atacaksın.

13 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde uzun zamandan beri devam eden eski problemlerin artık ortadan kaybolduğunu hissedebilirsiniz. Bunları çözmek için ise ilk adımı atan taraf olmaktan çekinmeyin.

13 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Karşınızdaki kişinin fikirlerine önem vermeniz gerekebilir. Tepki almamaya özen gösterin. İlerleyen zamanlarda ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var.

13 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşler istediğiniz gibi gitmediğinde kırıcı olma huyunuzdan vazgeçin. Her olayı ve durumu kendi istediğiniz forma sokamazsınız. Sevmeyi deneyin.

13 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni projeler, sanatsal etkinlikler, talihli olaylar gelişebilir. İlişkilerden beklediğiniz desteği alarak ilerleyeceksiniz. Akşamüstü harcamalar konusunda tedbirli davranın, içe dönme ve yalnız kalma ihtiyacınız yoğun olabilir.

13 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür, sosyal ilişkilerinizi, aşk hayatınızı, eğlence dünyanızı hareketlendirecek. Hayatı detayda değil genel perspektifte yaşayacaksınız. Büyük resme odaklanma zamanı. Yeni tanıştığınız kişi ve gruplar gelecekte size faydalı olur. Gönlünüzü yeni sevdalara açabilirsiniz.

13 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte aşkta ve sevdiklerinizle iletişim hızlanıyor. Ayrıca ilgi ve merak duyduğunuz konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı sözel ve yazılı olarak ifade edebileceğiniz bir dönem olabilir.

13 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 45" R
Ay
Oğlak
10° 59' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 12"
Venüs
Koç
29° 41' 37"
Mars
Balık
28° 54' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>