Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Rahatlığınız ilişkinize tek yanlı duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Partnerinizin de aynı görüşte olduğunu düşünüyorsunuz. O zaman, memnuniyetsiz görünmesinin altındaki nedenleri aramalısınız.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz. Bu duygularla da bazı ilişkilerinizde kırıcı olabiliyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için de yine paraya gereksinmeniz olacak. Biraz daha sabır göstermelisiniz.

Bir arkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla size biraz itici gelmeye başladı. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

14 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 03:58-22:16 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve genel anlamıyla her konuda sabırlı ve akıllı bir şekilde hareket etmeli, kendi bildiğinizin doğru olduğunu iddia etmemelisiniz. Abartılı kararlar vermeyiniz. Çelişkili durumlar varsa mutlaka sakin olunuz. Saat 20:40 Ay-Chiron görünümü, bazı zorunlu işlerin halledilmesi gerekir. İlgilenmemiz gereken konular vardır. Bunlar size yorucu gelebilir. Saat 22:16 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Olayların kendi istediğiniz şekilde gelişmesini beklemek yerine, ortam şartlarına göre hareket etmek hem moral duygunuz hem de etrafınızdaki insanları tedirgin etmemeniz anlamında faydalı olacaktır. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

14 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Bugün sözleşme veya kontrat gibi resmi belgelere imza atmadan bir kere daha düşünmen senin açından iyi olacaktır. İş değişikliği yapma planın varsa gökyüzü bu planını bir müddet daha ertelemen konusunda seni uyarıyor. Para konusunda, biraz daha şanslı olacaksın. Etrafındaki kişilere, kendi edindiğin tecrübelerden bahsedebileceğin ortamlara girebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilirsin. Ancak sevgilin bu konuya henüz hazır olmayabilir. Altında başka şeyler aramamanda fayda var. Akşam için yakın arkadaşlarınla plan yapabilirsin. Kendini rahatlatmak ve kafanı boşaltmak iyi gelecek.

14 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam koşullarınızı yeniden düzenlemek ve var olan durumda değişimler yapmak için yeni hamleler geliştirebilir ve hızlıca hayatınıza uyarlayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda da artık geçmişin izlerini silip atmanız gerekiyor.

14 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırabilmeniz için güzel olanaklar var. Ancak aşkta aşırı beklentiler içinde olmamaya bakın.

14 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilik peşinde olmanız ve bir şeyler öğrenme arzunuz sizlere maddi manevi kazandıracak.

14 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmelisiniz.

14 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ye-iç-gez günündesiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Bir yandan etkinlik arzularken bir yandan da manevi tatmin arayışı hissedebilirsiniz. Gezmenin keşfe dönüşmesi sizi daha çok besler. Günü evde tembelik yaparak ziyan etmeyin.

14 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününe Yay burcunda seyahat eden Ay ile adım atıyorsunuz. Sizi duygusal açıdan rahatlatıp özgürleştirir. Dostlarla kültür kokan sohbetleri paylaşmak, sportif bir aktivitede rol almak, kreatif ve yaratıcı tarafınızı zenginleştirmek için bundan daha iyi bir gün olamaz. Hobinizi geliştirecek bir kursa yazılabilirsiniz. Sonbaharın keyfini çıkarın.

14 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. O bundan hiç hoşlanmıyor. Dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

14 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 26" R
Ay
Boğa
00° 47' 43" R
Merkür
Koç
20° 55' 10"
Venüs
Boğa
09° 12' 44"
Mars
Koç
04° 51' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 08"
Satürn
Balık
17° 08' 18"
Uranüs
Boğa
22° 43' 50"
Neptün
Balık
29° 06' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 43"
Lilith
Başak
24° 04' 37"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>