Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Temkinli davranmanız bir işe yaramadı. Kapıldınız, gidiyorsunuz. Geçmişten çıkarttığınız en önemli ders aceleci davranmamaktı. Bu defa da beceremediniz. Şimdilik ilişkinizin sadece hoş yanlarını düşünüyorsunuz.

Sabah yaşadığınız gevşeklik akşama doğru sıkışmanıza neden olabilir. Öğle yemeğinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunladışında gevezelik etmek hoşunuza gidecek.

Yakın bir zamanda çok miktarda paranın konu edildiği ve bu parayla herkesin eşit şekilde ilgili olduğu bir kalabalığın içinde olacaksınız. Sizinle bir ilgisi yok ama ilgilenmekten kendinizi alamayacaksınız.

İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyuyorsunuz. Unutmayın, bir insan hem ilginç hem de kötü olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz içinize sığmıyor gibi. Hem hafta sonu beklentisi hem de yeni ilişkinizi düşünüyor olmanız başka bir şey düşündürmeyecek size. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Aynı konuşla bir süre daha meşgul olacaksınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, aile içindeki ılımlı paylaşımların önüne geçebilir. Anne, baba, eş, kardeş, çocuklar arasında, kişisel anlamdaki görüş farklılığı, karakteristik özelliklerin, beklentilerin ayrı oluşu sorunlara yol açabilir. Bir taraf aşırı diretir, kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünür, onun istediği gibi davranılmasını bekler. Ancak diğer taraf da bildiğini okuyunca gereksiz polemikler yaşanır. Bu görünüm, bir mülkün paylaşımı, satışı, kiralanması veya başka bir yere taşınılması yönündeki işlerin dikkatlice düşünülmesini gerektirir. Kişisel anlamda yeni bir kararın verilmesinin önüne geçen engeller uzlaşmazlık yaratabilir.Saat 17:15 itibariyle Aslan burcunda oluşacak sondördün etkisi altında, iki konuda hakimiyeti elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Birincisi dış dünyada kimliğinizi güçlü bir şekilde ifade etmek,  ikincisi duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmektir. Fiziksel açıdan gayet çekici olduğunuz için,  karşı cins tarafından beğeniyle izlenebilirsiniz. Burcunuzla uyumlu görünümde olan Güneş, nedeniyle buna şaşırmamak gerekir. Kişisel anlamda otoritenizi kabul ettirme arzunuz yoğundur.Tabii ki bunun ayarını çok iyi yapmanız lazımdır. Her konuda haklı olduğunuzu iddia etmeniz abartılı hareket etmeniz, başta arkadaşlarınız daha sonra partnerinizle aranızda tatsızlıklar yaşanmasına neden olabilir. Başkaları tarafından onaylanmak, alkışlanmak ihtiyacı içinde olacağınız bugün, önce çevrenizdeki insanlarla iyi bir iletişimde bulunmanız, yeri geldiğinde onlara yardım etmeniz gerekir. Böylece hem yardımsever bir kişi olduğunuzu gösterir hem de liderliğinizi herkesin kabul etmesini sağlayabilirsiniz. Ev alanı içinde veya duygusal konularda ise, biraz daha dikkatli olmak gerekliliği vardır. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız.Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir. Onu ikna etme konusunda yumuşak bir yöntem kullanmalısınız. Daha sonra geriye dönüşlerinizde zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir. Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var. Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olanbirliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hem sağlık hem de görünüm açısından hassas olduğunuz alanlarda daha girişken davranabilirsiniz. Yeni başlangıçlar konularında destekleyici enerjiler var. Spora başlayabilir, alışverişe çıkabilirsiniz. Sağlığınız açısından zararlı alışkanlıkları bırakmanız için son derece uygun bir gündesiniz. Kararlılığınızı koruyun.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZORLANARAK kazandığınız maddi yada manevi değerleri göz önüne getirin. Herhangi bir kimse için bunları kolayca feda etmeyin.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 44" R
Ay
Terazi
15° 44' 07" R
Merkür
Boğa
05° 21' 56"
Venüs
Boğa
24° 57' 44"
Mars
Koç
14° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 12"
Satürn
Balık
18° 04' 02"
Uranüs
Boğa
23° 28' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 43"
Lilith
Başak
25° 29' 47"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>