Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir hayatı her şeyden soyutlayıp tümüyle aşka sunabilirsiniz. Ama yine aşk konusunda büyük bir ihmalkarsınız. Yüksek sorumluluk duygunuz aşkı her zaman alt ediyor. Bulunmaz bir sevgilisiniz oysa.

Yetenekli ve zekisiniz. Ama aynı zamanda sırılsıklam bir idealist olduğunuz için kilitli kapıları zorluyorsunuz. İş yaşamınızda ruh doygunluğu dışında bir kazanım yok gibi. Bunu yeterli görüyorsunuz.

Sıkıntılısınız doğal olarak. Desteksiz ve yalnızsınız. Ama çok yakın gelecekte parlak ışıltılar var. Destek beklediğiniz yer ya da kişi de bir hamle yapacak gibi görünüyor.

Sağlığınız iyi. Bunun dışında dikkat etmenizi gerektirecek bir şey yok. Kimse sizi üzmeyi düşünecek kadar kötü değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız çok özel birinin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. Düşüncelerinizdeki bir netliği, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak bulandırıyorsunuz.

14 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 08:58 Güneş-Satürn görünümü, ilişkilerde hem aşkla sarmaş dolaş olmak isteğimizin hem de farklı görüşlerimiz olsa da, birbirimize karşı anlayışlı davranacağımızın işaretçisidir. Saat 13:51 Ay-Venüs karşıtlığında, popülerliğinizi girdiğiniz ortamlarda kabul ettirmeniz, planlarınız doğrultusunda kendinize yön verebilmeniz mümkündür. Bu görünüm altında dikkat edeceğiniz nokta, kararsızlıktan uzak durmak ve duygusal açıdan istikrarsız bir görüntü çizmemektir. Çünkü bütün bunlar yaşamınızla alakalı düzgün ve uzun süreli kararlar almanızın yolunu tıkayabilir. Saat 21:09 Ay-Merkür görünümünde ilişkinizi ilgilendiren konularda çok dikkatli düşünmeniz gerektiğinin işaretidir. Sevdiklerimizle nice mutlu 365 günlere erişmemiz dileğimle,

14 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatın seni çağıracak! Bugün hislerinden emin olmadan harekete geçmemeye özen göstermen gerekecek.

14 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar karşısında duygusal tutumunuz biraz işlerinizi aksatabilir. Karşınıza çıkan insanların fikirlerinden etkileneceksiniz. Finansal anlamda önemli kararlar alabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

14 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

14 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraberyaptığınız insanlardan güzel destekler alacaksınız. Bugün, sevdiğiniz insanla birlikte önemli sorumluluklar alabilir, birbirinizi pozitif bir şekilde destekleyebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar ve özellikle esintili doğa gezintileri size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz.Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse, yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Finansal açıdan kendinizi irdelemeniz ve sıkı bir hesaplamaya girmeniz olasıdır. İlişkinizi veya ortaklığınızı düze çıkartmak adına önemli sorumluluklara ve olgunluğa sahip bulunuyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birinci önceliğiniz olacağı bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerin, diğer herşeye göre daha ön planda olması mümkündür. Her türlü tanışıklığı dostluğa çevirmek isteyebilir, arkadaşlıklarınızı ve sevgi ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>