Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle ilgili bazı şikayetleriniz var ve ilişkinizi artık tekdüze bulmaya başladınız. Başka bir aşk arayışına girdiniz. Sevgilinizle olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmelisiniz.

Birlikteyapmak zorunda kaldığınız insanlar size anlamsız ve sert hareketler sergileyecek ve siz buna çok sinirleneceksiniz. Bu işinizle ilgili bir durum olduğundan dolayı karşınızdakini alttan almalı ve büyüklüğünüzü göstermelisiniz.

Parayla ilgili projelerinizi gerçekleştirmeniz açısından verimli bir gün yaşayacaksınız. Maddi boyutta verimli bir dönemece gireceksiniz. Bu sizde bir güven duygusu yaratacak.

Uzun süre kulak arkası ettiğiniz bir sağlık probleminiz tekrar gündeme gelecek ve moralinizi bozacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece romantik bir gün yaşayacaksınız. Sevgilinizle uzun vadeli planlar kurabilirsiniz. Bunu yaparken gerçek dünyayı da unutmamalı ve işlerinize etkimesini engellemelisiniz. Bugünlerde yakınlarınızdan birisine vermiş olduğunuz bir sır açığa çıkabilir ve bunun yüzünden o şahısla bir tartışma ortamına girebilirsiniz.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde yeni haftaya  uyanıyoruz. Ortaklaşa amaçlar bazı kişilerle bir araya gelebilir, görüşebilirsiniz.  Bilmek, öğrenmek, meraklılık olgularında aktif bir gün gibi dursa da, ben söylenen sözlere, görüştüğünüz kişilere dikkat etmemiz, akıllı hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Saat 07:16 Ay-Venüs görünümü, insanlarla olan ilişkileri ve bazı önemli işlerin halledilmesini gerektiriyor. Paramıza dikkat edelim. Bir de hesapçı, kurnaz insanlara karşı dikkatli olalım. Saat 09:44 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarla bir arada olmaktan, konuşmaktan, ilgi görmekten hoşlanmanızı sağlar. Keyiflisinizdir. Yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda sevilmek arzunuz yükselir. Saat 14:12 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle dikkati çekmeniz gayet kolaydır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, aşk hayatınız ve yaşamsal alanlarda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Bu enerji sizin özellikle yaşıtlarınızla aranızda güçlü bir diyalog kurmanızı sağlayıcıdır. Saat 19:52 Ay-Merkür görünümü, akşam saatlerinde dostlarla muhabbet etmek için gayet güzel bir fırsat sunuyor bizlere. Ayrıca düşüncelerimizi nazik bir şekilde dışarıya yansıtmamız için ışık oluyor. Konuşmak, anlaşmak, bilmek, öğrenmek istiyoruz. Hani olur da birisiyle bir mesele üzerinde anlaşmak istiyorsunuzdur. Buyurun size güzel bir enerji. Sizi anlayacaktır ve dinleyecektir. Özellikle bir arkadaşınız veya yakınınız ise, çok daha başarılı olursunuz. Yeni eğitim hayatında tüm ailelere ve öğrencilerimize başarılar dileğimle, Mutlu haftalar ve can-ı gönülden sevgilerimle,

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bilinç altınız oldukça yoğun. Enerjinizi paslaşarak , gerekli bağlantıları kurmalı ve arkadaşlarınızla kombinasyon işler yapmalısınız Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Fakat çevreniz için masraf yapmak size ayrı bir zevk veriyor.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişileri etkileme amacınız son dönemlerin en parlak geri dönüşünü yaşatabilir. Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gününüzdesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli uğraşlarda bulunabilirsiniz. Öte yandan işe dair konularda yorucu bir yoğunluk olabilir. İşten gelen paralarla ilgili bazı gelişmeler gözüküyor. Bu alanda sabır ve çaba göstermeniz gereken koşullar içinde olacaksınız. Elinizdeki işleri tamamlamaya bakın.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Aslan burcu üyelerinin bir süredir başından kalkmayan aksilikler bugünlerde de devam edebilir. Her şeyi büyütmeyip dikkatli olmaya bakmalısınız.

15 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

15 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 43" R
Ay
Koç
10° 22' 54"
Merkür
Koç
19° 50' 51"
Venüs
Boğa
07° 30' 06"
Mars
Koç
03° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 34"
Satürn
Balık
17° 01' 31"
Uranüs
Boğa
22° 39' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 10"
Lilith
Başak
23° 55' 23"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>