Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda büyük yenilikler yok. Ama sevgilinizin kafasından sizin farkında olmadığınız düşünceler geçiyor. Bu arada sizinle ilgilenen başka birisinin varlığını fark edeceksiniz.

Umulmadık bir anda ortaya çıkan acil bir durumda sakinliğinizi korumanız gerekecek. Yatırım planlarınızı şimdiden yapmanız ve bu planlara bağlı kalmanız gerekiyor. Riskli yatırımlara girmek için iyi bir zaman değil.

Elinizdeki parayı çok güzel değerlendirmeniz gerekiyor. Taksitli alışverişlere girmek hiç de iyi bir fikir değil. Bunun yerine bir süre para biriktirmeniz gerekiyor. Beklenmedik şeyler çıkabilir.

Bir arkadaşınız hakkında son derece yanlış bir yargıya varmışsınız. Bu yargıya varmanızı sağlayan kişileri önce iyi tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar, yakın ilişkilerde keyfinizi arttıracak gelişmeler söz konusu olabilir. Bazılarının kazanacağı yeni boyut sizi hoşnut edecek. Duygusallığınızı dengelemeyi becerebilmelisiniz. Önemi anlaşılmamış bazı ayrıntılar fark edilip, yeni değerlendirmelere gidilebilir. Serinkanlı davranıp gereksiz aceleciliklerden kaçınmalısınız.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne uyandığınızda Ay Yengeç burcunda hareketini sürdürecek. Sizler için düşük enerjili bir gün olabilir. Hem ruhen hem fiziksel olarak yorgun olabilirsiniz. Zaman zaman geçmişe takılmanız da zihninizi meşgul edebilir. Günün devamında ise sert etkiler altına girmeye başlıyoruz. Yapacağınız işler varsa öğleden sonraya bırakmamak iyi olacaktır. Saat 17:24'te Ay ve Venüs arasındaki karşıtlık eski sevgiliniz veya eşinizle alakalı bir gelişme yaratabilir. Bu durum hoşunuza gitmeyebilir. Devamında Satürn'le karşıtlığa ilerleyen Ay hem sağlığınızda hem dehayatınızda temkinli olmanız gerektiğini gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları geriden değerlendiriyorsun!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. Hayatın en karmaşık günlerinden geçiyorsun. Olayları büyütmek yerine biraz daha geriden bakabilirsin. Senin için önemli olan olayların, kulak arkası edilmesi duygusu ile boğuştuğuna dair hiç kuşkum yok, inan. Korkularından arındığın dönemlerdeki istikrarını hatırla! Eğer bugün ticari araç kullanacaksan özel eşyalarını kontrol etmeyi unutma! İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, geçmişte bıraktığın kişi seninle iletişime geçmek isteyecek. Keskin konuşmalarınla ilişkinin geleceğinin olmayacağını bir kez daha dile getireceksin.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda rekabet temaları ön plana çıkabilir. Haksız rekabetlerden dolayı sert çıkışlar gösterebilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, bazı kapalı durumlara, gizli koşullara işaret edebilir. Duygusal etkilere daha açık günlerdesiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde sosyal gündeminiz sürüyor. Sonrasında yoğun ve tempolu geçen günlerin ardından bugün dinlenmek için fırsat yakalamaya çalışmalısınız. Olaylar kontrolünüz dışında ilerlerken dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaferlere imza atmak için uygun dönemlerden geçiyor olsanız da konfor alanınızdan uzaklaşmak için pek doğru zamanlarda değilsiniz. Seyahat eden, bol yolculuk yapan ve özellikle hızlı araba kullanmayı seven Aslan burçları için özel uyarımdır efendim; bu ara biraz daha dikkatli olunuz. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal alanda aktif olacaksınız. Becerilerinizi öne çıkaran olaylar gelişirken öğlene kadar öfke kontrolü önemli. Öğleden sonra ailevi konularda hassasiyetler yaşanabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken sevdiklerinizin isteklerine daha fazla kulak verecek her türlü ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üreteceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın en güvendiği liman olabilirsiniz. Evde uzun zamandan beri halletmeniz gereken yarım kalan işlerinize el atmak için uygun bir zaman. Kariyerinizde aniden çıkan güzel fırsatları dikkate almalısınız.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakince bir köşeye çekilip kafanızda dolaşıp duran konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu konuları kafanızda netleştirmek faydalı olacaktır ama onlarla ilgili herhangi bir hareket planı yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 37" R
Ay
Koç
13° 08' 14"
Merkür
Koç
19° 59' 08"
Venüs
Boğa
07° 43' 58"
Mars
Koç
03° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 02' 26"
Uranüs
Boğa
22° 39' 40"
Neptün
Balık
29° 04' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 47"
Lilith
Başak
23° 56' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>