Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişkiniz var. Aşk hayatınızda heyecanları gerilerde bırakmışsınız.

Dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranız hızla eriyor. Yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikime tüketiyorsunuz. İş yaşantınızdaki tatminsizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor.

Çok kişisel bir tavrınızın sizi nasıl bir sorumluluk altına soktuğunu yakında anlayacaksınız. Bu tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kıldınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekiyor. Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü telkin alıyorsunuz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü, parasal açıdan güvencemiz çok önemli. Özellikle işimizin getiri anlamında mutlaka doyurucu olmasına önem vermeliyiz. Bir şeylere güvenerek, iyi niyetle hareket etmemek doğru olur. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Her şey yolunda ise, zaten sorun yok. Saat 10:13 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,hayatımız, maddi konular ve tüm değerlerimizi sağlam ve güvence altına almaktan yanayız. Bizi tedirgin eden bir şeyler var. Bunlar üzerinde düşüneceğiz. Saat 15:40 itibariyle  Ay-Mars arasındaki olumlu görünüm, arzularımızı, ihtiyaçlarımızı, ilerlemeyi ve sağlam adımlar atmayı istediğimizi gösteriyor. Sizi biraz baskı altına alabilir. İş hayatı, sağlık ve ilişkinizle ilgili konulara daha fazla önem verirsiniz. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde size tavsiyem ne olursa olsun sağduyulu davranmanız, olayları kendi akışına bırakarak zorlamamanızdır. Güzel niyetlerde bulunmak, dinlenmek, sakinleşmenizde etkili olur. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,  

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı ve terapi yapmalısınız. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek kendi yaşamınızı daha bir kolaylaştırabilirsiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız. Olaylar kendiliğinden rayına oturacak. Yapılacak çok işiniz var. Kendinize bakmalısınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik kanallardan gelecek paralar olabilir. Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız. Yeteneklerinizi kullanmanızı sağlayacak olumlu değişiklikler yapmanıza yardım edecek işlere kanalize olun. İstediğinizi almak için daha özgün olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Duygusal olarak yıpranacağınız olaylar olabilir. İkili ilişkilerinizdeki duygusal değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir. Mücadele ettiğiniz konular sizi yorabilir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Aslanlar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınız ön planda olabilir. Etkili bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer ortamınızdaki tüm kişilere karşı hoşgörülü ve affedici olmaya devam edeceksiniz. Ofis veyayerinizdeki iletişiminizde, alçak gönüllülük, insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir.Sanat ve yaratıcılık yönü ağır basan hobilerinizi işe dönüştürme potansiyeline sahipsiniz. Babanız ile ilişkilerinize eğilmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç elde edebilir veya mevcut kazancınızı arttırabilirsiniz. Sabırlı çalışmalarınız sayesinde zamanla hak ettiğiniz değeri görebileceğinizi anlayacaksınız. Attığınız temelleri geliştirme şansını edinebilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 53" R
Ay
Boğa
26° 25' 24" R
Merkür
Koç
22° 26' 21"
Venüs
Boğa
11° 23' 03"
Mars
Koç
06° 12' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 16' 43"
Uranüs
Boğa
22° 49' 58"
Neptün
Balık
29° 09' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 28"
Lilith
Başak
24° 16' 22"
True Node
Koç
15° 18' 49"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>