Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Rahatlığınız ilişkinize tek yanlı duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Partnerinizin de aynı görüşte olduğunu düşünüyorsunuz. O zaman, memnuniyetsiz görünmesinin altındaki nedenleri aramalısınız.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz. Bu duygularla da bazı ilişkilerinizde kırıcı olabiliyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için de yine paraya gereksinmeniz olacak. Biraz daha sabır göstermelisiniz.

Bir arkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla size biraz itici gelmeye başladı. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:01 Merkür-Mars görünümü olumlu iletişiminhayatı ve yakın çevremizle anlaşmamızdaki önemini vurguluyor. Kullandığımız dilin ılımlı, anlaşmaya dönük ve kalıcı çözüme uygun olmasında fayda var. Kibarca izah etmeye çalışalım. Yoğunluğumuz, sorumluluğumuz ne kadar çok olsa da bu birilerinin bizi kırmasına mazeret değildir. Biz de aynı şekilde dikkat etmeliyiz. Bu görünümün faydalı yönü, sanatsal çalışmalarda, estetikle ilgili operasyonlarda, bir işi uzman kişileriyle görüşmedeki etkisidir. Hem sağlam hem güzel olmasını isteriz. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla cömerttir. Harekete geçmekte zorlanan birey, olanı olduğu haliyle kabullenmeye hazır gibidir. Boşluk zamanları özellikle Ay-Balık burcunda boşlukta olduğunda tatsız duygulardan kaçmak isteriz. Telefonları duymazlıktan gelmek, biri bir şey sorduğunda kestirmeden cevap vermek bu zaman dilimi içinde fazlaca etkilidir. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi, harekete geçirici, isteklerinizi elde etmek amacıyla heveslendirici bir zamanı işaret eder. Yolculuk kararı bu saatlerde verilebilir. Eylemlerde bulunma arzunuz yüksektir. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu zaman size yardımcıdır. Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, akşamı iletişimsel yönde güzelleştiren bir etkidir. Fikirlerimizi gayet sakinlikle ifade ederiz. Çevremizle bağımızı güçlendiren konuşmalar, yazışmalarda bulunuruz. Ciddiyetle meseleler üzerinde dururken, nezaketi elden bırakmayız. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Güneş'in kombinasyon burcunuzda Terazi'den olumlu destek vermesi, enerjinizi güçlendiriyor. Bugün sınırlarınızı aşan hedefleriniz yüzünden, oldukça hareketli saatler geçireceksiniz. Girdiğiniz topluluklarda fikirlerinizi dikkat çekici bir şekilde sunmanız, çevrenizden olumlu tepkiler almanıza neden olacak.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik kanallardan gelecek paralar olabilir. Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız. Yeteneklerinizi kullanmanızı sağlayacak olumlu değişiklikler yapmanıza yardım edecek işlere kanalize olun. İstediğinizi almak için daha özgün olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi zorlayabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenerek zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı duygular ve değişik istekler içine girebilir, kolay öfkelenebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem iletişimsel konularda hem de özel hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Yakın çevrenizden bir insana verdiğiniz sözleri bugün yerine getirebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın kriz alanlarına harcayacağınız enerjiniz bugün Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle uzun süre sekteye uğrayacaktır. Enerji düşüşü ve tembellik kaydedebilirsiniz.Yanlış anlaşmalar, sakarlıklar ve aldanmalar yaşayabileceğiniz bir cuma günü yaşayabilirsiniz. Cinsel isteğiniz ve libidonuzun yine yüksek olabilir. Akşam saatleri sosyalleşebilir, yoğun ve hareketli geçecek yeni hafta sonunu karşılamak için planlama yapabilirsiniz. Daha çok insanları zihniniz ve bilgeliğinizle etkileyebilirsiniz. Duygusal romantizm üzerinden ilerleyebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. O bundan hiç hoşlanmıyor. Dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 28" R
Ay
Boğa
20° 07' 37" R
Merkür
Koç
22° 02' 47"
Venüs
Boğa
10° 50' 44"
Mars
Koç
05° 52' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 52"
Satürn
Balık
17° 14' 39"
Uranüs
Boğa
22° 48' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 03"
Lilith
Başak
24° 13' 27"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>