Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok inatçı davranıyor ve kendinizde suç aramaktan kaçınıyorsunuz. İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor.

Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olacak. İş hayatınızdaki bozuk bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını görüyorsunuz

stluk adına duygusal bir tatmin yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanıştığınız birini, kalıcı bir dostluk ilişkisi haline getirmek istiyorsunuz.. Onun davranışlarına erken müdahale etmeye başladınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tatilde geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir bir dostluk bıraktı. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde onu daha iyi tanımaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Halbuki arkadaşlarınızın içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığı görülüyor.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, özgür olmak, kendi istediğimiz gibi hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğitim veya başka nedenli yolculuk, görüşme, iletişim trafiğimiz yoğunlaşır. Çevremizle olan ilişkimizde nezaketten hoşlanırız. Kaba davranışlar bizi rahatsız eder. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığı hayatımıza yenilikler katmak, değişimde bulunmak isteyeceğiz. Çevresel anlamda olsun, insanlarla birebir ilişki anlamında olsun hep daha yeni hep daha işlevsel olana yöneleceğiz. Birilerine uymak değil, kendimize göre doğru olanı yapmaktan yana kararlar verebiliriz. Ancak bir önemli husus, verdiğiniz kararın artı ve eksilerini iyice hesap etmenizdir. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, özgürce hareket etmek, çeşitli insanlarla bağlantıda bulunmak, medyada göz önünde olmak, seyahat etmek, değişiklikler yapmak arzunuzu işaret ediyor. Ancak sağlığınız veya günlük temponuz buna müsaade etmeyebilir. Bir şeyler sizi baskı altına aldığında tepki gösterebilirsiniz. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, her ne pahasına olursa olsun özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, ilişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş çiftler açısından  olumludur. Bu aranızdaki fikir alışverişini daha güçlendirir ve sizi birbirinize yaklaştırır.  İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı, kişisel farklılıklarınıza saygı duyacağınız, ortak bir paylaşımda bulunacağınız gerçekçi bir beraberliğin temelinin atılması anlamına gelebilir. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda beklediğiniz gelişmelere şimdilik kaydıyla küçük aralar vermelisiniz. Duygusal konuların önem kazanması, uzun süredir ortada kalan konuları da beraberinde getirecek. Partnerinizin isteklerini atlamadan, önemli noktaları yeniden değerlendirebilirsiniz. Kendinizle ilgili gelişmeleri ihmal etmeden takip etmelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik kanallardan gelecek paralar olabilir. Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız. Yeteneklerinizi kullanmanızı sağlayacak olumlu değişiklikler yapmanıza yardım edecek işlere kanalize olun. İstediğinizi almak için daha özgün olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi geliştirebileceğiniz yenilikler içindesiniz. Fikirlerinizi açık şekilde ortaya koyabilir, sınırları aşabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski arkadaşlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değişmiş olduğunu anlayacaksınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, fikirlerinizde huzursuzluklar görülebilir. Dış çevreden alacağınız haberler, gün içinde yapmanız gereken planlarınızda birtakım sorunlara neden olabilir. Sinir iniş çıkışlarınızı çok iyi kontrol etmelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız seyahatlerin, almak isteyip de ertelediğiniz majör eğitimlerin, hukuksal başlangıçlarınızın artık yükselen bir enerjiyle hayatınıza dahil olmasını kutlayabilirsiniz.Uluslararası işlerde başlangıçlar, hukuki kazanımlar ve aklınızı kullanabileceğiniz tüm konu ve girişimlerde başarı kazanmanızın kaçınılmaz olduğunu görebileceksiniz. Akşam saatlerine doğru ilginç ve sıra dışı fikirlerinizle takdir toplayabilirsiniz. Havacılık konularına merak geliştirebilir, yolculuğa çıkmak için girişimde bulunabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 16' 31" R
Ay
Boğa
21° 37' 50" R
Merkür
Koç
22° 08' 20"
Venüs
Boğa
10° 58' 26"
Mars
Koç
05° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 20"
Satürn
Balık
17° 15' 09"
Uranüs
Boğa
22° 48' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 23"
Lilith
Başak
24° 14' 09"
True Node
Koç
15° 20' 09"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>