Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Görüşebilirsiniz ama baş başa kalmanız mümkün değil gibi gözüküyor. Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi bugün de gerçekleştirmeniz zor gibi. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere boyun eğmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Sizden hemkonusunda hem de özel sorunlarla ilgili destek istenebilir. Birarkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı bazı yönelimlerinize neden olabilir.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz şey için para toplayabileceksiniz. Para konularında önemli gelişmelerin olacağı bir dönemdesiniz.

Çok sorguladığınız bir ilişki, bugünler içinde size büyük şaşkınlıklar yaşatabilir. Bu müdahalenizi bir süre ertelemeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında, sürpriz olarak karşılayacağınız bir teklifle karşılaşacaksınız. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir. Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz. Bunun farkında olmayışınız, değerlendirmelerin puanını yükseltiyor.

17 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar bayramın son günü saat 00:18 Ay-Mars karşıtlık etkisinde başlıyor. Bu görünüm arzu ve isteklerimize göre hareket etmenin işaretçisidir. İlişkide karşı tarafın hal ve tavırlarına dikkat ederiz. Ancak bizim üstümüzdeki etkili olmasına izin vermeyiz. Baskıdan hoşlanmayız. Bizi dikkate almayan veya değer vermeyen kişilere tolerans göstermeyiz. Saat 09:23 Ay-Jüpiter görünümü, aileyle alakalı meselelerin sizi biraz zorlamasına neden olur. Bu bir özlemden kaynaklanabilir veya mecburi nedenlerle birbirinizden kopmanız yüzünden yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz şartlar yüzünden gerginlik yaşanabilir. Sizin istekleriniz ile koşullar arasındaki çatışma yorucudur. Doğal olarak meydan okursunuz. Gün, güzellikleriyle hepimizi kucaklasın. Gönülden sevgilerimle,

17 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin günün. Farklı çevrelere girebilirsin. Olumlu ruh halinden dolayı ilgi odağı olacaksın.

17 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla endişeli ve kaygılı olabilirsiniz. Özel ilişkilerde ise bazı konularda herhangi bir netlik olmaması durumu canınızı bir hayli sıkabilir. Bunun netleştirmek adına partnerinizle görüşmek isteği içinde olabilirsiniz. Ancak ilişkilerde dengeyi korumak ve istikrarlı bir konuşma yapmak bugün için biraz kolay olmayabilir.

17 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken kendinize güveniniz yüksek. Ancak ilişkilerinizde tek taraflı düşünmemeye bakmalısınız.

17 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

17 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünceleriniz ve hisleriniz gerçek bilgi ve disiplinle birleşirse, ailevi konularda şansınız açık olacak. Maneviyatınızı geliştiren olaylar yaşayacaksınız. Sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz temposu yüksek bir gün sizi bekliyor.

17 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın burcunuzda seyahat etmesiyle herkesten ilgi beklersiniz. Diğer yandan yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir gündesiniz. Danışmanlık yapmak, analitik fikirlere açık olmak, herkese yardım etmek size bugün iyi gelir. Parasal konularla ilgili tedbir politikanızı planlamak istersiniz. Kesenin ağızını ne kadar açmanız gerektiğini iyi hesaplayın. Sonra ödeme zamanı zorlanırsınız.

17 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

17 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 56" R
Ay
Balık
24° 49' 22"
Merkür
Koç
19° 06' 20"
Venüs
Boğa
06° 11' 35"
Mars
Koç
02° 58' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 56' 14"
Uranüs
Boğa
22° 35' 21"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 39"
Lilith
Başak
23° 48' 19"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>