Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınız bu sefer tam aradığınızı bulduğunuzu düşünüyorlar. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta biraz çekingen görünüyorsunuz.

Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak. Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor.

Bugün ilk girişiminizi yapacak ve sizden para desteği isteyen kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz. Bir alacağınız sizi uzun zamandır bekletiyor.

İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız. Bazı arkadaşlarınızdaki kredinizi zorluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Güne hareketli başladınız. Yapmanız gereken sürüyle işiniz var. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız olacak.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 18 Ekim- 12 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu dönemi, canlanma, hareketlenme, aktif olma, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında armağan olarak görüyorum. Özellikle ilişkilerde yolculuklar, iletişim, yeni tanışmalar çok kıymetlidir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Özellikle bekar Aslanlar için yeni tanışmaları simgeliyor. İlişkisi devam edenler için çok güzel paylaşımlar söz konusu olacaktır. Hayatı birlikte keşfetmek bu geçişin etkileri arasındadır. Genel olarak Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Hayallerin gerçeklere galip geldiği, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı aktivitelerine yöneldiğimiz bir süreçtir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır. Saat 17:31 Ay-İkizler geçişi, sosyal hayat, arkadaşlarımızla temas bir hayli yoğun olacak. Konuşmak, iletişimde bulunmak isteyeceğiz. Saat 18:10 Ay-Venüs karşıtlığında aşk, özgürlük, yazışmak, konuşmak ve haberleşme yoğun olur. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacaktır. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Yalnızlık duygusu içinde yeni bir aşka kapılma olasılığınız var. Eski ve yeni şartlarınızı gözden geçirmelisiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı aksiyon almalı ve bulunduğunuz yeri herkese göstermelisiniz. Bireysel olmak yerine daha aktif ve dinamik olmanız ilerlemenizi hızlandıracaktır. Konumunuz değişse de panik yapmayın; belki de itibarınız açısından doğru bir hamle olabilir. Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Düşünsel konular sizi zorlayabilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Yaratıcı konulara yönelebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinize son derece sadık ve verimli olmaya çalışıyorsunuz. Bugün siziarkadaşlarınız öylesine kırıp üzmüş ki eliniz kolunuz kalkmıyor adeta.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınız ön planda olabilir. Etkili bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri kariyer odaklı davranırken, akşama doğru arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarla iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır.Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir öğleden sonra sizi bekliyor. İş yoğunluğundan kaynaklı problemler de ruh sağlığınızı etkileyebilecek mesleki sıkıntılar olarak bir parça canınızı sıkabilir. Aidiyet hissinize baskı oluşturabilen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınız Venüs'ün bu alana girmesiyle renklenecek. Evlenmeyi düşünüyorsanız şansınız yükselecektir.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>