Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak. İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir.

Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir.

Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz.

Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız. Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir

18 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Terazi burcundaki hareketini sürdürüyor. Bugüne sosyal yönünüzün ön plana çıktığı bir enerjiyle başlayabilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde bulunduğunuz çevrede bir adım öne çıkabilirsiniz. Eğitim hayatınızda güzel destekler aldığınız bir gündesiniz. Başvuru veya sınavlarınız olumlu geçebilir. Kültürel aktivitelere de vakit ayıracağınız bir zaman diliminde olabilirsiniz. Zihninizi rahatlatmaya ihtiyacınız olabilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmak istiyorsun!Bugün Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşiyor. Her şeyin normal başladığı bugüne neden sinirli uyandığını aslında sen de bilmiyorsun. Karşına çıkan her şeye karşı sinir patlaması yaşayabilirsin. Gün içerisinde yalnız kalmayı tercih etsen de sevdiklerin seni yalnız bırakmak istemeyebilir. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, artık kalbin aşkla çarpsın isteyeceksin. Ergenlik döneminde çocuğun varsa, onunla iletişim kurmak zor bir hale gelebilir. Ne yapacağını tam olarak kestiremiyorsan, uzman kişilerden destek alman işini kolaylaştıracaktır. Bugün aynı zamanda ailenle ortak kullanılan eşyalar ve mekânlar konusunda birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Olaylar karşısında soğukkanlılığını korumalısın. Unutma duyguların yüksek olsa da aslında çok güçlüsün.

18 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin dışınızda gelişen olaylara karışmamayı ve kendi sınırlarınızı çizmeyi öğrenmelisiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yoğun olduğu zamanlar sizi bekliyor. Yazışmanın ve konuşmanın yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge arayacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde önemli konular gündeminizi oluşturabilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın çoğunu işe harcamak isteseniz de eğlenmek ve kafanızı dağıtmak için de zamana ihtiyacınız var. Aksi taktirde yorgun düşebilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Aslan; iletişim konusunda hassas olabilir, zaman zaman da alınganlık gösterebilir çevrenizdekilerle bazı pürüzler yaşayabilirsin. Kişisel gelişimine katkıda bulunacak eğitim, yolculuk ve anlaşmalarda kararlılık gösterebilir ve somutluk açısından önemli ilerlemeler sağlayabilirsin. Doğru zamanı seçmeye gayret etmelisin.

18 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde zihinsel dağınıklı sebebiyle gereksiz harcamalar olası. Önemli işleri öğleden sonra yapın. Hukuki konularda haber alabilir, yeni işlere başlayabilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, kardeş, yakın akraba veya komşularla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme için size yakın çevreniz çok yardım eder. Arabanızı değiştirmek veya bakıma vermek için de harika bir zaman. Kurs ve eğitimlere başlamak da uygun olacaktır. Yeni tanıştığınız kişilerle uyumlu arkadaşlık kurabilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 55' 14" R
Ay
İkizler
01° 11' 06" R
Merkür
Koç
22° 44' 43"
Venüs
Boğa
11° 47' 41"
Mars
Koç
06° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 45"
Satürn
Balık
17° 18' 17"
Uranüs
Boğa
22° 51' 08"
Neptün
Balık
29° 09' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 32"
Lilith
Başak
24° 18' 35"
True Node
Koç
15° 17' 19"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>