Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok küçük ve önemsiz bir konu yüzünden tartışmaya gireceksiniz ev ilerleyen saatlerde bu kavga büyüyecek. Soğukkanlı davranırsanız bu sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.

İş hayatınızda bugün çok çalışmak zorunda kalacaksınız ve zamanında yarım bıraktığınız işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yakında rahatlayacaksınız.

Parasal konularda dikkatli gidiyorsunuz fakat zaman zaman yaptığınız harcamalardan dolayı kendinize çok kızıyorsunuz. Kendinize güvenmeyi öğrenin.

Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan yardım istemek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi oldukça yalnız hissediyorsunuz. Aslında çevrenizde bir çok insan var. Fakat bu insanların pek azı dostluklarıyla sizi tatmin edebiliyor. Siz her zaman daha fazlasını istiyorsunuz. Bu şekilde düşünmeye devam edersiniz mutsuz olmanız kaçınılmaz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:30 Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünümle Çarşamba günümüz başlıyor. Bu enerji, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Bu sizin gibi kral ve kraliçe ruhlar için çekilir durum değildir. Saat 16:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, fikirlerinizi çabucak ve hızlı bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Yeniliklere bir hayli açıksınız. Bazen sabırsız davranabilirsiniz. Çünkü başkalarına uymak istemezsiniz. Ancak yakın çevrenizde bulunan kişilerle iyi geçinmeniz gerekiyorsa özgür davranmanız pek kolay olmayabilir. Saat 16:49 Ay-Venüs olumlu görünümü, bize yakın bir ilgiyle davranan kişilere karşı cömert davranmamızda etkili oluyor. Çevremizle barışığız. Etrafımızdakilerle paylaşımımız güçlü. İlişkide takdir edilmek, güzel sözler duymak hoşumuza gidecektir. Saat 19:44 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm etkisinde, sürpriz gelişmeler, heyecanlandırıcı aktiviteler, yeni arkadaşlıklar, ilginç ve farklı aktivitelerde bulunabiliriz. Beklediğimiz haberleri almamız, buna göre yenilikleri uygulamamız kolaylaşıyor. Değişik yerler görmek, rutin bir hayattan uzak durmak niyetindeyiz. Belki de hesapta olmayan bir seyahate çıkabiliriz. Daha önce düşünmediğimiz ancak aklımızı bir anda çelen her şeye Evet diyebiliriz. Güzel ve bakımlı görünmek, ilgi uyandırmak arzumuz bir hayli yoğunlaşır. Değişik bilgiler edinmek, kendimizle birebir ilgilenmek, bir işi farklı bir şekilde yapmak hoşumuza gidebilir. Ancak unutmayalım, Venüs geri hareket dönemindeyiz. Her ne olursa olsun bugünlerde gelişmelere şöyle bir dikkatlice, bilinçlice bakmayı ihmal etmeyelim. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Kronik rahatsızlığı olanlar, tedaviye başlamalıdırlar.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıgirişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz. Beklenmedik veya alışılmadık fırsatların yüzünü gösterebileceği birkaç gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Venüs Uranüs arasında meydana gelen olumlu görünüm, aynı zamanda estetik veya yaratıcılık gerektiren iş, proje veya konularda da daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Erken saatlerde hareketli bir güne başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkilerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Babanızla ilgili olaylar sizi etkisi altına alabilir. Akşama doğru başkalarından alacağınız desteklerle akıcı koşullar oluşabilir. Gün daha hareketli ve keyifli bir hal alabilir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle çok fazla İlgilenerek hemen Samimiyeti ilerletiyorsunuz. Bugün yeni tanıdığınız Karşı cins size farklı amaçla yanaşabilir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatteyseniz, şanslı bir gün sizleri bekliyor. Hayata iyimser ve keyifli baktığınız için kendinizle olan bağlantılarınız güçlenecek. Sıkıntı yaşadığınız konulara farklı açıdan yaklaşabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hak ve adalet kavramları ön plana çıkacaktır. Erkek kardeşlerle ilgili bir pürüz yaşıyorsanız bugün bunu gidermek için uygundur. Eğitim hayatınızda hak ettiğinizi alabilirsiniz. Bugün ve yarın şehir dışına seyahatlerde söz konusu olabilir yaşamınızda. Kardeşlerinize destek olmanız gerekebilir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 09' 45" R
Ay
Başak
07° 49' 40"
Merkür
Boğa
01° 03' 47"
Venüs
Boğa
21° 01' 30"
Mars
Koç
12° 11' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 53"
Satürn
Balık
17° 51' 17"
Uranüs
Boğa
23° 17' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 06"
Lilith
Başak
25° 08' 29"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 16/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>