Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Nostaljik günlerinizdesiniz. Anıların etkisi birkaç gün daha sürebilir. Sizi yalnızlıktan kurtarmaya yönelik çabalara isteksiz duruyorsunuz. Bugünü yaşamaya gayret edin.

Güçlü sorumluluk duygunuzyaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı. Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor.

Bu sıralar ikili ilişkilerinize para tartışmaları hakim olabilir. Belli ölçülerde şanslı olduğunuzu düşündüğünüz bir katılımda şansınızı azaltma çabaları var, dikkatli olmalısınız.

İş hayatınızda görev bilincinizi olumsuz etkileyebilecek kişisel arzular içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kendinizi çok ilginç ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Bu ilişkiler ağında kendinize yönelik kazanımlar da gelebilir. Komşuluk türü yakınlaşmalarda üzerinde derin etkiler bırakacağınız birileri var. Bu etkide sempatikliğiniz ön planda. Yakın bir zamanda alacağınız mutlu haber, şehir dışı yolculuklar yaptırabilir.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:06 Ay-Merkür olumlu görünümü, ifadeyi güçlendirici, iletişimi kolaylaştırıcı, söylemek istediğiniz her ne ise, özgürce konuşmanızda yardımcıdır. Kurulan bağlantılar, medya, yayın veya internet yoluyla yapılan görüşmeler başarılı şekilde gerçekleşir. Saat 06:56 Ay, Neptün ile zorlu görünüm yaptığında, iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak bilsek bile bu saatlerde pek umurumuzda olmaz. Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünümü, coşkulu bir aşkın ve bize kendimizi iyi hissettiren insanların varlığının kıymetli olduğu saatlerdeyiz. Yaşamdan keyif almak ve özgürce hareket etmek istiyoruz. Sevdiklerimizi önemsiyoruz. Onlarla bir arada olmak, ortaklaşa bir şeyler yapmak isteğimiz de bu saat sonrası yükseliyor. Sıkıntımız olsa bile, bu saat sonrası her şeyi iyi tarafından göreceğiz. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde de, gönlünde de bahar temizliği var. Eşyalarını ayıklayabilir, geçmiş ilişkinin aramalarına kayıtsız kalabilirsin.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları yapmak size çok iyi gelecek. Bu sefer farklı bir proje ve farklı bir yol deneyeyim diyorsanız doğru yoldasınız. Farklı projeleriniz için önemli fikir alış verişlerinde bulunabileceksiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çocuklarla ilgili konularda ve aşk hayatında düzensizlikler yaşanabilir. Ancak gün boyunca iyimserlik getiren çok şey de var.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kolay paylaşabileceğiniz bir gündesiniz. Aşkta ve hayatla ilgili keyifli alanlarda oldukça cömert davranabilirsiniz. Yıldızınız parladığı için gözler üzerinde olacak.

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın sorumluluklarıyla hareket etmek sizi zorlayabilir. Onlar için yapacağınız harcamalar veya alacağınız risklere karşı dikkatli olun. Bazı sevgi gösterileri, hoş ifadeler aklınızı başınızdan alabilir.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Macera içeren spor dallarına yönelebilir, gezme ve dünyayı keşfetme amaçlı kültür videoları izleyebilirsiniz. Çocuklarınızın spor aktivitelerine destek olabilirsiniz. Hizmet alanınız ve ortaklaşa kazanımlar arasındaki fikir yaratıcılığı şansına sahip bulunuyorsunuz. Çılgın fikirlerinizin kabul gördüğü ve otoriteler tarafından onaylandığı bir etkiye sahipsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partneriz veya eşinizle, hatta yakın arkadaş çevreniz ve akrabalarınızla yağacağınız bazı konuşamalar ya da tartışmalar, belli başlı olaylara bakışınızı olumlu biçimde etkileyebilir. Kavrayışınızı geliştirip sorunları çok boyutlu olarak inceleyebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 22' 53" R
Ay
Terazi
29° 58' 01" R
Merkür
Boğa
07° 03' 25"
Venüs
Boğa
26° 24' 50"
Mars
Koç
15° 31' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 54"
Satürn
Balık
18° 08' 31"
Uranüs
Boğa
23° 32' 30"
Neptün
Balık
29° 27' 04"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 12"
Lilith
Başak
25° 37' 38"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>