Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili bazı değerlendirmelerinizin, dış değerlendirmelerle benzeşmesi yolunda çabalar içine girmelisiniz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan edineceğiniz kazanımları birtakım sonuçlarla anlayacaksınız. Bazı ilişkilerinizde aksattığınız sorumluluklar, sorumluluk sahibi imajınızı zedeliyor. Bu imajın kolay kazanılmadığını biliyorsunuz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı kendi gerçeğinize uygun dostluklar kurmanın, iletişimde bulunmanın işaretidir. Bazı karmaşık durumları bir tehlike gibi görmek yerine, farklı yollar deneyerek amacınıza ulaşabileceğinizi işaret eder. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle, sorumluluk almaya istekliyiz. Yeteneklerimizi ve kendimizi ispat etmekten yanayız. Kazanç elde etmek amaçlı işlere yönelebiliriz. Ciddi bir planlamada bulunabiliriz. Kişisel anlamda gelişime odaklı düşüneceğiz. Geleceğimizi fazlasıyla önemsediğimiz günlerdeyiz. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu rahatlatıcı bir enerjidir. Şöyle dışarıda bir yemek, dostlarla sohbet etmek, sevdiğimizle buluşmak veya hoşumuza giden bir şeyler yapmaktan zevk alırız. İlk buluşmalar için gayet olumludur. Dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak yaşamak gibi konular üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Saat 12:16 Mars-Satürn görünümü, ortaklaşa ilişkilerimizde maddi ve manevi paylaşımların önemini vurguluyor. İster istemez birilerine karşı anlayışlı ve özverili davranmak zorunda kalıyoruz. Bu bizim için rahatsız edici oluyor. Sanki bir arada oluşumuz, sevgi veya bağlılıktan değil de, şartlar gereğiymiş gibi hissediyoruz. Enerjimiz bu yüzden bazen düşüyor veya biz asıl istediklerimizi yapamıyormuşuz gibiyiz. Ancak bu hissedişi ben biraz abartılı buluyorum. Çünkü Satürn-Yay burcunda ilerlediği için, sorumluluklar özellikle aşkta bir hayli ön planda olacak. Onun içindir ki, olgun düşünmeye, seçimlerimizi daha dikkatli yapmaya, güven duygumuzu kaybetmemeye özen göstermeliyiz. Yoksa sürekli kendimize yükleniriz, hayatın da üzerimize geldiğini düşünürüz. Bunu yapmayalım. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafandaki soru işaretlerini çözdüğünü sanabilirsin ama peşin hükümlü davranmamalısın. Hobilerine yönelebilirsin.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerde ben ya da biz ikileminin çoğu kez yaşanabileceği bu dönemi sükunetle atlatın. Alacağınızı ve öğrenmek istediğiniz haberler sizi şaşırtabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde devletle ilgili konular sizi zorlayabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara kolayca aşık oluyor ve hayal kuruyorsunuz. Ancak kalıcı aşk olduğuna emin olmadan sıkıntılarınızı dile getirmeyin. Sonuç hüsran da olabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk içeren her türve konudan uzak durun. Spor yaparken dikkatli olun, fazla para harcamayın. Ciddi konularda bazı sorunlar yaşayabilir işte güçlü destekler alabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca odaklanacağınız konular ortaklıklar ve ikili ilişkiler olacaktır. İlişkiniz varsa daha özgür ruhlu ve sıra dışı duyguların deneyimleneceği bir seviyeye çıkabilir.Ortaklık mevcutsa, toplumsal değer katılabilecek seviyeye getirilebilir. İlişkiniz yoksa ikili olma yolunda odaklanabilirsiniz. Gündelik olarak Ay'ın Terazi geçişi yine etkin olacaktır. Kısa yolculuklar ve özellikle esintili doğa gezintileri size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama, reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 03" R
Ay
Oğlak
14° 29' 40"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 01' 01"
Mars
Balık
29° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 50"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>