Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Flörtünüzün serinkanlı davranışları, sizin panikçi bazı tavırlarınızı dengeleyebiliyor. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz. Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor.

Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir. Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek. Bankadaki küçük stokunuzu daha gerekli durumlara saklayabilirdiniz.

Bir musibet bin nasihatten iyidir, deyişini yabana atmamalısınız. Bazı küçük hataların işlenmesine bilinçli olarak göz yumabilirsiniz. Karşı tarafın ödeyeceği bedel, sizin öğütlerinizden daha yararlı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularında geçici üzüntüler söz konusu. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı. Bugünlerde araştırma becerinizi ön plana çıkartabilirseniz, şaşırtıcı birtakım sonuçlar almanız mümkün.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 10:58-12:57 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Normalde üstünde bile durulmayan konulara takılırsınız. Oysaki yapılması gereken kendinizi rahat bırakmaktır. Saat 12:57 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, hislerimiz güçleniyor. Birlik-beraberlik arzumuz ön plana geçiyor. -Her şeye rağmen hayat güzel diyerek canla başla, güzel dileklerle günün geri kalanını geçirelim. İnancımızı yükselterek aldığımız her nefesin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlayan bu enerjinin ruhumuzu okşamasına izin verelim. Saat 15:58 Ay-Merkür görünümü, geri hareket döneminde olduğumuz için, bizi ilgilendiren her konuda uzun uzun düşünmenin simgesidir. Çünkü güven içinde ilerlemek için bunu yapmamız lazım. Ancak ne gariptir ki, bu kadar düşünmemize rağmen, hala altından kalkmakta, anlamakta zorlandığımız ve fedakarlıkta bulunmamızı gerektiren sorunlarımız var. Akla yatkın çözümler bulabilmekten yanayız. İlişkimizde,hayatında, finansal konularda güvenli olana yönelmek istiyoruz. Ancak bazen aklımızın onayladığı bir şeyi, yüreğimiz reddediyor. En iyisi sakin olup bir daha düşünmemizde yarar görüyorum. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini kendine saklama! Başarılı olduğun konularda kendini göstermen sana yeni fırsat kapılarını aralayabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Bazı kişilerden öğrenmek istediğiniz şeyleri öğrenebilmek için uğraşmanız gerekebilir. Arkadaşlık ilişkileriniz hareketli ve yaratıcılık gerektiren işlerde kendinizi gösterebilirsiniz.Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Olaylara daha tutkulu yaklaşabilirsiniz. Öğleden sonra endişe duyduğunuz olaylar gündeme gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi halledebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve çocuğunuzla ilgili konularda geleceğe dair kararlar almak isteyebilirsiniz. Para ödemeleriniz varsa akşam saatlerine dikkat edin.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri iki saat sürecek olan Ay boşluğu etkisi nedeniyle ağır geçecek saatler olacaktır. Öncelikli olarak partnerinizin veya ortağınızın hayatıyla ilgili meselelerde ilerleyeceğiniz etkiler söz konusudur.Olumlu ve mantık ağırlıklı diyalogların etkili olacağı bir gündesiniz. Belki de ortak yürütülen konularda geleceğe ait projelerin durum değerlendirmesini yapabilecek olasılıklara sahip bulunabileceksiniz. Ancak hayatınızın krizli alanlarında bilhassa Merkür gerilemesinin olumsuz etkilerini yaşamaya devam edeceksiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın akrabalarınızı arayacak, onların ziyaretine gideceksiniz. Aile bireyleriyle birlikte olmaktan keyif alacak, beraberliğinizi daha güçlü hale getireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte kısa bir tatil yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 34' 45" R
Ay
Yengeç
08° 56' 57" R
Merkür
Koç
25° 29' 17"
Venüs
Boğa
15° 10' 48"
Mars
Koç
08° 34' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 39' 38"
Satürn
Balık
17° 30' 53"
Uranüs
Boğa
23° 00' 43"
Neptün
Balık
29° 13' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 20"
Lilith
Başak
24° 36' 53"
True Node
Koç
15° 02' 34"
Son Güncelleme : 11/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>