Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size yapılan sevgi gösterilerini görmezden geliyorsunuz. Bu konuda bir tavır belirlemeniz gerekiyor. Bazı davranışlarınızla, kendinizi ulaşılmaz gördüğünüzü düşündürüyorsunuz.

Spekülasyona çok açık bir konuda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kenarda tutmanızda yarar var. Özgün projelerinizi geliştirip işleme koyma fırsatlarınız olacak.

Bugünlerde temkinli davranmalısınız. Sizi bazı harcamalara kışkırtacak oluşumlar içindesiniz. Aile içindeki rahat harcamalar, fazla açılmamanız gereken bir dönemde sıkıntılar doğurabilir.

Ayrıntıları bazı durumlarda gözünüzde büyültmeniz, günlük sorunları büyük felaketler gibi ele almanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilikler söz konusu. Birtakım dengeleri oturtmada ve konulara çözüm getirmede aktif olacağınız bir gün. Akşam saatlerinde motive olacağınız bazı duyumlar alabilirsiniz. Özel zevklerinizi bir kısmını erteleyerek sürdürebilirsiniz. Bu size maddi tasarruf ve kalan zevkleriniz için yeterli zamanı kazandırabilir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında Güneş-Koç burcunda ilerleyecek. Bu geçişin yöneticisi Mars-Boğada seyrini sürdürüyor. Venüs ise iki ayrı burçta geriliyor. Bütün bunları harmanladığımızda, eğitim hayatımız, akademik tercihlerimiz, uzak ülkelerle alakalı işlerimiz, hukuk gibi konularda risk faktörünü göz önüne almamız gerekecek. Tercihlerimizi gözden geçireceğiz. Daha önce verilmiş kararlarımızı ele alacağız. İlişki ve finansal konularda aceleci kararlar vermeyeceğiz. Kariyerimiz söz konusu ise, bizim öncelikle yeteneklerimize göre bir değerlendirmede bulunmamız lazım. Eğitim vekararlarını bu şekilde vermek gerekiyor. Aceleci olmayalım. Duruma bir bakalım. Sürecin yöneticisi Mars-Boğa burcunda ilerlediği için temeli sağlam ve uzun vadeli olmayan, anlık istekler ve zevklere dayanan planlar yapmayacağız. Bilgi ve tecrübemizi geliştirmek amaçlı düşünmemizde yarar var. Kısaca Güneş-Koç burcu bu yıl, bizi ciddiyetle hareket etmeye, maddi-manevi anlamda güçlü olana yöneltmektedir. Biraz yavaş ancak isabetli kararlar için sabırlı olmamız gerekiyor. Saat 13:37-18:30 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Gördüğünüz gibi kendinizi bu enerji altında boş yere üzmeden günü akışına bırakmanız en mantıklı yoldur. Saat 18:30 sonrası, ciddiyet ve disiplinli çalışmanın işaretçisi olan Ay-Oğlak burcu geçişinde, güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih etmek zorunda kalmanın bizi yorduğunu düşünürüz. İşlerimizi düzgün yapmamız, planlanan şekilde bitirmemiz gerekir. Bu enerji, özel sorunların baskınlığını işaret eder. Ben bu hali, yaşamınızla ilgili konularda benzetme yerindeyse kırışmış olanların düzeltilmesine benzetiyorum. Pürüzsüz bir yaşam için, şimdi her bir durumun mantıklı bir şekilde ele alınması gerekiyor. Her şeyin altından tek başınıza kalkıp kendinizi yormayınız. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün, sizi her alanda aktif olmaya çağırıyor. Ancak bu çağrı, kişi üzerinde yoğun bir baskı şeklinde hissedilebilir. Şartlar müsait değilse doğal olarak fevri davranabilir. Bir yanınız, - Tamam hadi atağa kalk ve istediğini elde et derken diğer bir yanınız, -henüz hazır değilsin dur ve bekle demektedir. Aslında bu durumu, bir Aslanın pusuda bekleyişi olarak yorumlasak hem enerjimizi boş yere harcamayız hem de uygun zamanda avımızı ele geçirebiliriz. Sondördün etkisi altında olan kişi, beklemeyle bir şey elde edilemeyeceğini düşündüğü için ani tepkilerde bulunuyor. Benim tavsiyem öncelikle güven duygunuzu ayakta tutmaya çalışmanızdır. Dış baskılar veya belirsizlikler sizi yıldırmasın. Sakince gözden geçirmelerde bulununuz. Kaygılarınızın sizi esir almasına izin vermeyiniz. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük işlerini bugün aksatabilirsin. Ama bu durum, sonrasında çok başını ağrıtabilir. Dikkatli olmanda fayda var.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları yapmak size çok iyi gelecek. Bu sefer farklı bir proje ve farklı bir yol deneyeyim diyorsanız doğru yoldasınız. Farklı projeleriniz için önemli fikir alış verişlerinde bulunabileceksiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Duygusal hassasiyetler oluşabilir. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında sorumlu olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın sorumluluklarıyla hareket etmek sizi zorlayabilir. Onlar için yapacağınız harcamalar veya alacağınız risklere karşı dikkatli olun. Bazı sevgi gösterileri, hoş ifadeler aklınızı başınızdan alabilir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Macera içeren spor dallarına yönelebilir, gezme ve dünyayı keşfetme amaçlı kültür videoları izleyebilirsiniz. Çocuklarınızın spor aktivitelerine destek olabilirsiniz. Bir aylık süreç boyunca odak noktanız hukuki, idari, zihinsel ve eğitsel konular, yabancı kültürler ve uzak seyahatler olacaktır. Yeni bir majör eğitim sürecine başlayabilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, uyum sağlamak adına, çevrenizle birlikte ortak maddi hamleler yapmayı tercih edebilirsiniz. Ancak; bu bile, bir ölçüde eleştirilmekten kaçmanızı sağlayamayabilir. Eleştiriyle karşılaşırsanız, sakince kendinizi ifade edin, suskun kalmayın.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 29' 41" R
Ay
Akrep
01° 24' 17" R
Merkür
Boğa
07° 13' 45"
Venüs
Boğa
26° 33' 33"
Mars
Koç
15° 37' 08"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 34"
Satürn
Balık
18° 08' 57"
Uranüs
Boğa
23° 32' 54"
Neptün
Balık
29° 27' 14"
Plüton
Kova
02° 01' 35"
Chiron
Koç
21° 45' 32"
Lilith
Başak
25° 38' 25"
True Node
Koç
14° 55' 12"
Son Güncelleme : 21/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>