Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Sevgilinize bu konuyu açmalı ve ortak bir çözüm bulmalısınız.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve gülen taraf olacaksınız.

Harcamalarınızı büyük ölçüde kısıtladınız ve bu konuda bazen aşırıya kaçıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlar bu durumdan şikayetçi fakat siz onlara kulak asmamayı tercih ediyorsunuz.

Aileniz aşk hayatınızdan memnun değilmiş gibi gözükse de aslında o sizi bu konuda çok takdir ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlerdir gerçekleşmesini arzu ettiğiniz beklentileriniz bugün gerçekleşebilir ve sizi memnun edebilir. Genel olarak sakin bir gün geçireceksiniz. Fakat akşama doğru beklenmedik bir olumsuzlukla karşılaşabilirsiniz. Bugününüzü evde fazla geçirmeyin ve dışarıda dolaşın.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 16:56 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kendinizi yönlendirmekte, hedef belirlemekte, stratejik noktalar üzerinde karar vermekte zorlanmanız anlamındadır. Hani kelimenin tam anlamıyla yolunuzu şaşırmışsınız gibidir. Açık ve net bir şekilde daha önceden tanımladığınız öncelikleriniz olmasına rağmen seçenekler arasında hanginin kendinizin için doğru olduğunu tam olarak belirlemek güçtür. Seçmekteki duraksamalar akıntıya kapılmış sürükleniyormuş gibi hissetmenize yol açabilir. Doğum haritanızdaki etkiler nispetinde bu durum daha yoğun şekilde hissedebilir veya kişi kendinden emin bir şekilde hedefine odaklı beklemede kalmayı tercih edebilir. Benim de size önerim aynen budur. Hedefinizden şaşmadan ve ani kararlar vermeden gözden geçirmelerde bulunmanız. Saat 16:56 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay geçişinin, üzerinizdeki etkisi ne olabilir? Hani bazen oyunu kuralına göre oynayarak ortam şartlarına göre hareket etmek gerekir. İster sağlığınız isteristerse zorunluluklar kimi zaman bizi hassasiyet içinde düşünmeye sevk eder. Sanki her şey bize karşıymış gibi düşünürüz. Oysaki insan öylesine güçlüdür ki, kendi kendini yenileyerek hayatını kotarabilir. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geri giden "Merkür", anlaşmazlıklar ve sorunlar yaşatabilir. Günlük yaşam aktivitelerinizi yavaştan alın, çok hızlı kararlar vermeyin. Bu dönemde, günlük yaşam hızınızı biraz düşürerek, bazı olayları beklemeye alın veya diğer bir deyişle, "rölantide kalın". Bu tür temkinli davranışlar, istenmeyen durumlara karşı bir sigorta olacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var. Aksi takdirde, sözlerinizi yerine getirebilmeniz zor olabilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka bir zamana bırakmak daha iyi olacaktır. İlerleyen zamanlarda maddi konulara yönelebilirsiniz. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkıntılısınız.İş ve aşk hayatınızda ki sorunlar sizi çok yoruyor. Yapmak isteğiniz hiçbir şeyi yapamıyorsunuz. Planlı programlı olursanız hayatınız da her şey yolunda gidecektir. Kilonuza dikkat edin.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, ortaklarınız ve dostlarınızla etkili iletişim geliştirebilir, günlük yaşamınızdaki görüşmeler ve toplantılarınızda başarı elde edebilirsiniz. Konserler, etkinlikler ve davetlerde yer alabileceğiniz bugün, duygularınızı daha yumuşak ve ılımlı bir tavırda ifade etmeye ihtiyacınız olacak.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli bir davet veya organizasyonun parçası olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha çok sakinlik ve huzur arayışı içinde olabilir, kendi alanlarınıza yönelebilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geri giden \"Merkür\", anlaşmazlıklar ve sorunlar yaşatabilir. Günlük yaşam aktivitelerinizi yavaştan alın, çok hızlı kararlar vermeyin. Bu dönemde, günlük yaşam hızınızı biraz düşürerek, bazı olayları beklemeye alın veya diğer bir deyişle, \"rölantide kalın\". Bu tür temkinli davranışlar, istenmeyen durumlara karşı bir sigorta olacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 09" R
Ay
Balık
20° 22' 31"
Merkür
Koç
18° 54' 19"
Venüs
Boğa
05° 49' 00"
Mars
Koç
02° 44' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 18"
Satürn
Balık
16° 54' 42"
Uranüs
Boğa
22° 34' 17"
Neptün
Balık
29° 01' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 39"
Lilith
Başak
23° 46' 17"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>