Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden fazla etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösterebilir.

Yabancısı olduğunuz bir konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Hatanızı sürekli tekrarlama ihtimaliniz var, Bu size çok şey kaybettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiğiniz başarıların beklediğiniz ölçülerde paylaşılmamasının arkasında, bazı hastalıklı yaklaşımlar var. Bu konuda alacağınız eleştirel değerlendirmelere kulak tıkamakla bir şey kaybetmeyeceksiniz. Yaşamınızda gittikçe özelleşen birini daha yakından tanıma isteği içindesiniz. Bugünlerde bununla ilgili fırsatlarınız olacak.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:44 Ay-Pluto görünümüyle yeni haftaya adım atarken bu enerji, planlarınızı kendi bildiğiniz şekilde yapma arzunuzu işaret eder. Dışarıdan müdahalede bulunulmasından hoşlanmazsınız. Öncelikli işlerinize sabah saatlerinde daha fazla önem vermenizi tavsiye ediyorum. Çalışma hayatı, sağlık, mali konular üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Gün boyu Başak burcunda ilerleyecek Ay, bütçemize uygun şekilde bayramı geçirmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Çok fazla açılmamak lazım. Sevdiklerimizi mutlu edeceğiz diye bütçemizi aşmayalım. Saat 14:29 Ay-Mars görünümü, bizim için kıymetli olan değerlerimizi birilerine karşı savunmak ve korumak amaçlı verilen mücadeleyi işaret eder. Birileri bizi yanlış anlayabilir veya hakkımızda konuşabilir. Bunlar kulağımıza gelince doğal olarak tepki gösteririz. Mali konularda titizleniriz. Elimizdeki gücümüzü muhafaza etmek isteriz. Ailemiz, sevdiklerimiz kıymetli olduğu için, bunları hafife alan kişilere karşı içten içe bir öfke duyabiliriz. Yeni haftanın hepimize şans getirmesi dileğimle,

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü çalışan Aslanlar için şanslı bir günü müjdelemekte. Bugün terfi alabilir pozisyonunuzda önemli bir yere gelebilirsiniz. Her bakımdan talihlisiniz. Beklediğiniz haberleri alabilir uzun yıllardır devam eden bir davanızı kazanmanın getireceği maddi manevi kazançları yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın güven veren sözleri aşkı size tüm saflığı ile yansıtması ile oldukça romantik ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz. Aşk sizinle…

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yetersizliklerden ya da eksikliklerden bahsetmek yerine, mevcut kaynakları doğru şekilde kullanmanızda fayda var. Belli bir zemin oluşturabilirsiniz bazı fırsatları görebilmeniz ya da yakalamanız daha kolay olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Pluton ve Mars'la olumlu açıları, tatil sonrası ilk günde kendimizi dinamik hissedebileceğimiz, otorite konumundaki kişilerle olumlu diyaloglar kurabileceğimiz, yapmamız gereken işleri rahatlıkla tamamlayabileceğimiz bir günde olduğumuza dikkat çekiyor. Güçlü hissedebiliriz, özgüvenimiz yerinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı dağınıklık yaşayabilirsiniz. Sabah erken saatlerde programlarınızda değişiklikler olabilir. Gizli kalan şeyler gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda hırs yapabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız şüphe... Çevrenizdeki insanları bugün eleştirmemeniz sizin açınızdan daha iyi olacak çünkü sonunda kırıcı oluyor ve kendiniz de üzülüyorsunuz. Spor yapın.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkilerinizde problemli bir enerjiden geçmekte olduğunuz için, ikili ilişkilerinizde ve özellikle ailevi konularda daha sabırlı davranmanız faydalı olacaktır.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konularda sevindirici haberler alabilir, aile hayatınıza masraflarınızı artırabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan hiçbir şeyi almayacak, ekonomik davranmaya özen göstereceksiniz.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bu birkaç gün ikna kabiliyetinizi kullanarak rahatlıkla karşınızda ki insanları kendi safınıza çekebileceksiniz. Her türlü iletişim, kerdeşlerle ilişkiler, komşular, eğitimle ilgili konularda hedeflerinize daha rahat bir şekilde ulaşabilecek, olası krizleri bu alanda rahat bir şekilde yönetebileceksiniz.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>