Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre aşkın da bütün duygular gibi atakları, yorgunlukları, tatilleri olabilir. Mutluluğunuzu biraz da bu anlayışınıza borçlusunuz. Bu mantıkla ilişkinizi hiç zorlamıyorsunuz.

Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızdaki yoğunluğunuz ve aşka bakışınızdaki esneklik bugünlerde sevgilinizi biraz ihmal etmenize neden oluyor, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Hiç ummadığınız şekilde hoş ve verimli bir ziyaret olabilir. Tutucu olduğunuz durumlar var. Sanki elinizde değilmiş gibi davranıyorsunuz. Oysa dün sırf bu yüzden yaşadığınız yanılgı hala aklınızda.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, maddi ve manevi anlamda bir hayli titiz düşünmenizi sağlıyor. Ancak bu titizlik verimli bir şekilde ilerlemenizde yardımcı olacaktır. Merkür-Başak burcunda akıllıca kararlar verilmesinde yardımcınızdır. Endişeye gerek yok. Sadece kendinize güvenmeniz yeterli. İnancınızı kaybetmeyiniz. Saat 06:32-08:53 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İnsanları oldukları gibi kabul etmek, fikir alışverişlerinde çıkabilecek sorunların üstesinden gelmenizde faydalı olabilir. Algılama gücünüzün her zamankinden daha fazla olduğu bu etki altında, dağıldığınız konularda, kafanızın içindekileri toparlamak kolay olabilir Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, dikkati çekmeniz gayet kolaydır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, aşk hayatınız ve yaşamsal alanlarda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Bu enerji sizin özellikle yaşıtlarınızla aranızda güçlü bir diyalog kurmanızı sağladığı gibi, özgür yaklaşımlar içinde değişik insanlarla tanışmanız açısından da destekleyicidir. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü, bir alacağınızı tahsil etmeniz, bir dosttan gelen güzel bir haber, bir işin tamamlanması, eğitim veya farklı bir konuda yapılacak görüşmelerin işaretçisidir. Sizi rahatlatır ve moralinizi yükseltir. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,  

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddiacı tavırlarınızla düşüncelerinizden taviz vermeyeceğiniz bir gün. Bugün, organizasyon çalışmalarıyla başarınızı daha da güçlendirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Fakat çevrenize temkinli davranarak, kendinizi olaylara hemen teslim etmek istemeyişiniz son derece olumlu.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, kurslar, eğitimler ya da size ilham verebilecek kişilerle iletişim ön planda. Çok çalışmanın veya yeni işler aramanın bütçe yapmanızda, para biriktirmenizde ya da yaşam tarzınızda yapacağınız değişikliklerde olumlu etkileri olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda tekrar harekete geçmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde istikrarlı olmak için başkalarının fikirlerine ve desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yakın çevrenizden aradığınız desteği bulabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yazı ve konuşma yapmanız gereken işleri bugün tamamlayabilirsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Değişim... Kendinize dair en doğru kararları vermiş olmanız gerekiyor ancak siz en kötü kararları vermekte usta gibisiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gruplarla yapacağınız işlerde kendi isteklerinizi açık bir şekilde sergileyeceğinizden, keyifli bir gün geçireceksiniz. Bazı şeylerin hesabını gözünüzde çok abartmayın.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri kariyer odaklı davranırken, öğleye doğru arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarla iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir öğleden sonra sizi bekliyor.İş yoğunluğundan kaynaklı problemler de ruh sağlığınızı etkileyebilecek mesleki sıkıntılar olarak bir parça canınızı sıkabilir. Aidiyet hissinize baskı oluşturabilen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak sosyal ilişkileriniz ve aktivitelerinizle gündelik işlerinizi idame ettirme arasında uyum yakalayacaksınız.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 02" R
Ay
Balık
17° 21' 06"
Merkür
Koç
18° 46' 20"
Venüs
Boğa
05° 33' 36"
Mars
Koç
02° 34' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 53' 39"
Uranüs
Boğa
22° 33' 34"
Neptün
Balık
29° 01' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 57"
Lilith
Başak
23° 44' 54"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>