Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiler, yaratıcılık açısından canlı ve yüksek tempolu bir gün. Kendinizi kolayca ifade edebilirsiniz. Aşkta aşırı romantizm hayal kırıklığı getirebilir. Diyaloğu yönlendirmeyi ve planlamayı eşinize bırakmanız daha doğru sonuçlar doğurabilir.

Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilir bu yönde çalışmalar yapabilirsiniz. Özel konularla ilgilenmek rahatlatıcı olacaktır. Bugün ortağınızla kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Yazılı anlaşmalar gündeme gelebilir.

Eviniz için harcamalar yapabilir, bundan büyük zevk alabilirsiniz. Ortak çalışmalardan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Maddi konulardaki değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var.

İş temposunun yüksek olduğu ve bazı engelleri aşmanız gereken bir gündesiniz. Son derece verimli olabilirsiniz ama düzenli hareket etmek şart.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız. Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız. Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sizler de iç dünyanıza şöyle bir çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hatta elinizden geldiğince sakinlik, iç huzuru ve iç sesinizle temasta kalabilirsiniz. Güneşin çocukları olarak şimdi kendinizi yeni umutlarla ve yeni hedeflerle dünyaya gösterebilmek adına içsel arınmaya, bilinçli istekleriniz için hedef belirlemeye çalışacaksınız. Bu süreç toparlanmak adına son derece önemli, son derece verimli geçebilir. Sadece tek farkı çevrenizdeki kişilerin sizin içinize kapandığınızı düşünmeleridir. Oysaki yaşamınızı gözden geçirmek kendiniz için neyin gerekli olduğunu tespit edebilmeniz açısından gayet faydalıdır. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü,  merak ettiğiniz durumları, rüya veya farklı bir yolla hissetmenizi, anlamanızı sağlayabilir. Ancak parasal konularda, kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı iyi biliniz. Çıkarlarınız konusunda akıllıca hareket etmek en doğrusudur. Boyunuzu aşan borçlar altına girmeden önce çok iyi düşünmek gerekir. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığınız başta olmak üzere, mali konular üzerinde dikkatlice durmanın işaretçisidir. Titizlikle planlarınızı yaparsınız. Hesabınızı bilirsiniz ve bütçenize uygun şekilde hareket edersiniz. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut sorunlarınızın çözüleceğinin göstergesidir. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,  

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurallara uymalı, aşırılıklardan kaçınmalı ve sadece yapılması gerekenlere odaklanmalısınız. Başkalarının yaptıklarını eleştirerek veya bazı şikayetlerde bulunarak zaman kaybedebilirsiniz. Bunun yerine başladığınız işleri bitirmenizde fayda var. Az laf çok iş! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi zorlayabilir. İkili ilişkileriniz sizi keyiflendirebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İşte beraber olduğunuz kişilere karşı güven sağlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde fedakar bir tutum izleyebilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 1 ay boyunca kadersel birtakım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Gelecek planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve hizmet alanınızda öne süreceğiniz bir fikir takdir toplayabilir.Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir. Ayrıca Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle akıl ve ruh sağlığınız ile ilgilenmeyi de uygun görebilirsiniz. Bilinçaltı terapileri, kontrolünüz dışında gerçekleşen konuların çözümü odağınızı belirleyecek ayrıntılardır.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 06" R
Ay
Terazi
13° 19' 49"
Merkür
Boğa
05° 04' 58"
Venüs
Boğa
24° 42' 53"
Mars
Koç
14° 28' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 21"
Satürn
Balık
18° 03' 15"
Uranüs
Boğa
23° 27' 42"
Neptün
Balık
29° 25' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 07"
Lilith
Başak
25° 28' 26"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>