Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğinizi göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Partnerinizin duygusal desteğini ve yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebilirsiniz. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz.

Bu gün ortak paylaşımlarınız için çalışarak maddi kazanç elde edebileceğiniz görülüyor. Yakın çevrenize maddi destek vermek durumunda kalabilirsiniz.

Bugün son zamanların rehavetini üstünüzden atmanız gerekiyor. Bugün şartlar hızla değişebilir, sizi yeni sorumluluklar bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizin yüksek olması, bu gün başkalarının fikirlerinden yararlanma isteği doğurabilir. Aile ile ilişkilerde hassas bir gündesiniz. Dinleyen ve anlayış gösteren bir tavır takınmanız doğru olacaktır.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle Çarşamba günümüz başlayacak. Sizler, eğitim,ve yerleşim yerinizle alakalı konularda değişiklik yapmak, özgürce kararlar vermek, yeniliklerde bulunmak istiyorsunuz. Fakat bu görünüm, çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayatınızla ilgili konularda sizi bir hayli zorluyor. Hayatınızda meydana gelen bir takım durumlar, sizi bağlıyor ve mücadeleye zorluyor. Bütün bunlarla baş etmeye çalışırken, etrafınızdaki insanlarla iyi geçinmek, onları idare etmek, adil olmak, barışçıl hareket etmek pek kolay değil. Ancak bu görünüm de, gelişim dersiniz bu olduğunu söylüyor. Saat 11:41 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü altında, ilişkilerde yenilikçi düşünmenin ve partnerinizle arkadaşlık çerçevesi içinde bağlantı kurmanın işaretçisidir. Bir tanışmanın da göstergesi olabilir. 21 Ocak saat:17:54 â€' 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Evlilik veya ayrılık gibi kararların, bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle gözden geçirilmesinde yarar görüyorum. Sözleşmelerinveya özel anlamdaki maddelerinin ele alınması tekrar gerekebilir. Yeni bir ilişkiye başlanmışsa, geri hareketin etkin olduğu bu tarihlerde partnerinizi daha yakından gözlemleyiniz. Hakkında bilgi sahibi olunuz. Hukukla alakalı tüm işlerinizi kontrol ediniz. Saat 22:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı sevgilimiz veya başkalarının farklı davranışları, bakış açıları ile uyuşmazlık yaşayabiliriz. Biz kendi isteklerimizi öne sürmekten yana olacağız. Ancak durumu, tarafsız bir şekilde ele almak gerekiyor. Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz.Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alış verişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzün munisliği çevrenizdeki kişilerin yanılmasına neden oluyor. Bazen kendinizi aşırı zorluyor ve yoruyorsunuz.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

21 Ocak 12 Şubat aralığında, kredi, miras, sponsorluk, burs, borç alacak, bankacılık işlemleri, vergi başlıklarındaki konularda veya ilişkilerde iletişim sorunlarına ya da teknolojik yanılsamalara bağlı problemler yaşanabilir. Detaycı olmak lazım. Eski arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kaos meraklıları çok özlemiş olabilir belki. hemen müjdeyi verelim: 21 Ocak'ta meydana gelecek Merkür gerilemesi Kova burcunda başlıyor ve 12 Şubat' a kadar yine iletişimsel sorunlara ve yanlış anlaşılmalara neden olmak üzere hayatımıza dahil oluyor. Yani, bir kredi kartı borcu ödeyebilmek ya da faturaları yatırmak için bankalarda, rötar yapan uçaklara veya bozulan araçlara binebilmek için terminallerde saatlerce beklemeye başlıyoruz(her gün değil tabii, bazı günler ağırlıklı). El birliği içinde çöken bilgisayar sistemleri, bozulan elektrikli veya mekanik cihazlar, bunlara ek olarak unuttuğumuz eşyalar, anahtarlar, kaybolan evraklar, yanlış atılan mesajlar, yanlış adrese giden gönderiler, yanlış aramalar vb türünde gelişmelerle sabrımızı sınıyoruz ve bunlar yetmezmiş gibi söylediklerimizi yanlış anlayan veya söylediklerinden hiç birşey anlamadığımız kişiler yüzünden ilişkilerimizi geriyoruz. Güzel şeyler yok mu? Tabii ki var: Geçmişle bağlantılıveya projeleriniz tekrar gündeme gelebilir ya da eski arkadaşlarınızla planlar yapabilir veya tesadüfen karşılaşarak sevinebilirsiniz. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için 14 Şubat'a kadar beklemek daha doğru olacaktır. Epostalarımı doğru zamanda yollayamazsam, kahve falıyla idare edebilirsiniz umarım. Yukarıda her burç gerilemeyi özellikle hangi alanda yaşıyor, onu ele aldım. Burç yorumunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Duygularınız çok karışık. Olur olmaz insanlardan şüphe duymaya başlayabilirsiniz. Bu durum hem sizin açınızdan hem de karşı tarafta olumlu etki yaratmaz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için rahatlatıcı, esnek ve uyumlu bir enerjinin etkisi altındasınız. Bu güzel atmosfer altında ilişkilerinizle ilgili dengeli ve ahenkli paylaşımlarda bulunabilir, aşk konusunda aradığınız duygu yoğunluğunu yakalayabilirsiniz. Gün içinde duygularınız geçmiş konulara kayabilir ancak bunun size faydası olmayacaktır, içinde bulunduğunuz güne odaklanmayı tercih edin.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda var olan her şeyi rahatça tanımlayabileceğiniz ve çözümleyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Buna rağmen dış etkenler kafanızı karıştırmaya devam edebilirler. Bu yüzden biraz yoğunluk ve iç gerilim yaşayabilirsiniz.

21 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 46' 42" R
Ay
Aslan
07° 59' 46" R
Merkür
Koç
28° 02' 08"
Venüs
Boğa
17° 58' 60"
Mars
Koç
10° 18' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 53"
Satürn
Balık
17° 40' 53"
Uranüs
Boğa
23° 08' 39"
Neptün
Balık
29° 17' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 29"
Lilith
Başak
24° 52' 02"
True Node
Koç
14° 53' 52"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>