Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız. Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi.

İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz.

Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz. Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var.

Çok önem verdiğiniz bir ilişkinizde köktenci kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor.

22 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma günümüz saat 23:49 olana dek,   Ay-Boşluk etkisi altında geçecek.  Bu süre içinde, kendinizle alakalı konularda diğer günlere nazaran biraz daha duygusal düşünebilirsiniz. Ancak bu duygusallık, eğer son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse biraz daha fazlalaşabilir. Zayıf noktası insan kendisi daha iyi bilir mutlaka. Hepimizin az çok duyarlılık gösterdiği meseleler vardır. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular gibi. yarın sabaha kadar  yenilik anlamındaki kararları beklemede tutalım ve gözden geçirelim. Eğer birileri özel hayatımızı yakından ilgilendiren bir konuda gereksiz yere bir söz ederse, hiç bulaşmayalım. Bekleyelim ve duruma bir bakalım. Gün boyu ben ruhsal yönden rahatlatıcı çalışmalara ve fiziksel açıdan sağlığınızı güçlendirici aktivitelere öncelik verelim. Üzülebileceğiniz mevzuları daha fazla büyütmemek için, şöyle bir günlüğüne rafa kaldıralım. Bize bugün huzur lazım. Saat 23:49 itibariyle  burcunuz üzerinde ilerleyecek  Ay, liderlik yönünüzü güçlendiricidir. Eğer bir arzunuz, ihtiyacınız varsa, bunu mutlaka elde etmek adına harekete geçersiniz. Duygularınız bir hayli ateşlidir. Sizi takdir etmeleri, güçlü bulmaları, sözünüzü dinlemelerini istersiniz. Bu enerji, pırıltılı yaşama, kendinizi kanıtlama, kimliğinizi ifade edebilme yönünde bir hayli etkilidir. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,  

22 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz.. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Her zaman ki dengeli davranışlarınızla olaylara bir çözüm bulacağınızdan eminiz. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacaklar.

22 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir. Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler. Dolayısıyla, planlarınızı açıkça ortaya koymanızda fayda var. Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz. Aşırılıklar zarar verebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Gelecek hafta içerisinde zaman zaman bazı alanlarda bulunduğumuz konumu, elimize geçen bilgiyi veya gittiğimiz ya da yönlendirildiğimiz yolu sorgulayabilir, inişte mi çıkışta mı olduğumuzu anlayamayabiliriz. Bu tür durumlarda, bu olayların birer test olabileceğini hatırlamalı, tepki vermek yerine gülüp geçmeli ve olaylar netleşene kadar beklemeliyiz. Ancak, hiçbir konuyu hafife almamamız gerekiyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizlilik konuları etrafınızı bir sis gibi çevreleyebilir. Olayların iç yüzünü öğrenme merakı da sizi zor durumlara sokabilir. Etrafınızda olanlara anlam veremediğiniz için duygusallaşabilir ve kuruntulara kapılabilirsiniz. Ancak enerjinizi çevrenizde olan biten yerine kişisel gelişiminize yoğunlaştırırsanız çok daha iyi sonuçlar elde edebileceksiniz.

22 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ arkadaşlarınızdan biri ile olmadık bir anda birbirinize zıt gidebilirsiniz. Önümüzdeki bir kaç gün son derece sakin olmanızda fayda var.

22 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak kendinizi ifade etme ihtiyacı duymanız mümkündür. Ayrıca, yükümlülüklerinizi başarıyla yerine getirip öne çıkmak isteyebilirsiniz. (22 Ağustos-23 Eylül) Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 03" R
Ay
Aslan
22° 48' 58" R
Merkür
Koç
29° 29' 26"
Venüs
Boğa
19° 28' 43"
Mars
Koç
11° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 05"
Satürn
Balık
17° 46' 04"
Uranüs
Boğa
23° 12' 53"
Neptün
Balık
29° 19' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 15"
Lilith
Başak
25° 00' 08"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>