Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil. Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor.

Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir. Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor.

İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor. Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında imajınızı yenilemelisiniz.

Yapay tavırlara gösterdiğiniz aşırı tepkimecilik, bazen doğal davranışları da yanlış anlamanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak. Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığı, sizleri her konuda aktif hale getiriyor. İstediğiniz, planladığınız şekilde hedeflerinizi gerçekleştirebilecek gücü kendinizde bulursunuz. Aşk hayatınız, çocuklarınız, sosyal ilişkileriniz bu enerji sayesinde güçleniyor. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, ancak güven duyduğumuz kişilerle konuşacağımızı işaret ediyor. Ailemiz ve yakın arkadaşlarımız dışında kimseye sırrımızı vermeyeceğiz. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığıveya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, bizler üzerindeki tesirini şöyle açıklayabilirim. Hani bazen insan hayatın zorlukları ve üzerindeki sorumluluklar nedeniyle sanki her şey kendisine karşıymış gibi düşünür ya. İşte bu enerji, ne kadar güvendeyim, ayaklarım sağlam olarak yere basıyor mu, yuvamda mutlu muyum, nelere gereksinimim var, neler beni hassas hale getiriyor diyerek düşünmenizi sağlar. Doğal olarak, yaş tahtaya pek ayak basmazsınız. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse boşluk etkisinde duyarlılık biraz daha artar. Zayıf noktasını insan kendisi daha iyi bilir. Hepimizin az çok duyarlılık gösterdiği meseleler vardır. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular gibi. Saat 20:09 sonrası rahatlarsınız. Saat 20:09 Ay, burcunuzda ilerleyecek. Bu sizi ışıklandırır, güven duygunuzu yükseltir. Moralinizi güçlendirir. Kararlı, azimli şekilde her işin altından kalkarsınız. İlgiyi üzerinize toplarsınız. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklının sınırlarını genişletmek isteyeceğin bir gün. Bugün yakın çevrene karşı açıksözlü olabilirsin.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde karşı taraftan görmüş olduğunuz baskılara karşı mücadeleci bir tavır içerisinde olmayın. Her zamanki gibi denge unsurunu yakalayın. Partnerinizin umursamaz tavrının sizi yormasına müsaade etmeden bazı konularda ona karşı daha açıklayıcı olun. Ona kendisini değiştirmesi için biraz daha zaman tanıyabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha olumlu kalmaya, aşırı alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz. Kimi zaman hayal kırıklığı yaratabilecek durumlar gündeme gelebilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal anlamda da rahatlamalar söz konusu borçlarınızın hafiflemesi ve yeni imkanlarla birikim yapmanız da olası. Bu dönemde kendi işinin patronu Aslanlar cazip ortaklık tekliflerini de iyi değerlendirmelisiniz. İkili ilişkilerinizde kiminle nerede olduğunuza dikkat edin. Zaten sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanmanın yorgunluğunun üstüne başka biri ile ilişkinizin ortaya çıkması sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir. Öncelikle var olan ilişkinizi bitirme cesaretini göstererek bir diğerine yol almalısınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklemediğiniz haberler alabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz ve neredeyse unuttuğunuz bir dostunuzdan haber alacaksınız. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli işlerden uzak durmanız yerinde olabilir. Parasal konularda çevrenizle fikir birliği içinde olacaksınız. İletişim konusunda fırsatlara açıksınız.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda sevdiklerinizle birlikte kafa dinlemek sizin için mutluluk kaynağı olacaktır. Psişik konular, rüyalar, bilinçaltı temaları ilginizi çekebilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça hafiflemiş ve son derece huzurlu hissedebilirsiniz. Halinizden memnun olmanız ve hayatınızdan keyif almanız, eğlence isteğinizi dizginlemenizi, abartıya kaçmamanızı, işlerinizi yarım bırakmamanızı sağlayacaktır.

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>