Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini biliyor, yine de aşksız yapamıyorsunuz. Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmek hiç aklınıza gelmediği için çelişki yaşıyorsunuz. Yine çok bağlandınız ve yine bağımsız davranmayı beceremiyorsunuz.

İş yerinizde problem yaşadığınız birisi aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Siz karşılık verip vermemek de karasız kalabilirsiniz. Diğer arkadaşlarınız da buzları eritmenizden yanalar.

Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde hem sizin hem de yakınlarınız para sorunu kökten çözülebilir. Bu konu şimdilik gündeminizde değil ama zamanı gelince yeterince önem vermelisiniz.

Bir yakınınız parasını yanlış kullanmak üzere. Görüyor ama işine karışmak istemiyorsunuz. Oysa sizin müdahalenize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar var. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 18:27 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her işte, her durumda şöyle bir çevremize, olan bitene bakalım.  Herkesin zorlandığı konularda bizim de canımız sıkkın olabilir. Ülkeniz, toplum hayatında yaşananlar, içinizdeki gizli saklı üzüntüleriniz hassas tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Saat 18:27 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu güçlü enerji, uygulanabilir, güven verici ve gelecek vaat eden işlere yönelmemizi sağlıyor. Risk almamak için daha dikkatli hareket etmemizde bize yardımcı oluyor. Eksiklerimizi, yapılması gerekenleri şöyle bir gözden geçirmekte yarar var. Huzur verici olana yönelmek, maddi ve manevi anlamda hayatımızı kurmaktan yanayız. Üzerimizde baskı oluşturan sorumlulukların karşılığını almak istiyoruz. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor. Yapmayı düşündüğünüz bir çok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir. Ancak, bu konuları tartışmak için birkaç gün beklemenizde fayda var. Zira, atmosfer daha uzlaşmacı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda bütünü görmeniz daha kolay olacak. İnandığınız konuları daha güçlü savunabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmekten keyif alacağını zamanlardasınız. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. İlerleyen saatlerde annenizle ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karanlık işlerin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Çevrenizdekileri iyice tanımadan dostluk kurmayın. Mali yatırımlarınızı dikkatlice seçmeye çalışın.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Az tanıdığınız insanların yanında sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Mevcut işlerinizi tamamlamaya çalışın. Bu hafta çocuğunuzun veya hayatınızdaki insanın sorumlulukları artacak.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile özel hayatınızla ilgili kafa karışıklığı ve hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Bu hafta riskli finansal yatırımlar yapmak için çok uygun.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 32"
Ay
Kova
16° 21' 16"
Merkür
Koç
17° 33' 13"
Venüs
Boğa
02° 52' 57"
Mars
Koç
00° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 51"
Satürn
Balık
16° 42' 32"
Uranüs
Boğa
22° 26' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 41"
Lilith
Başak
23° 30' 26"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>