Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilir, zaman ve moral sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. İş hayatınızın gerginlikleri, sevgiliniz için anlaşılır nedenler olabilir, ketum davranmanız gerekmiyor.

İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösterebilirsiniz. Yakın bir zamanda kısmi rahatlamalar söz konusu. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir.

Belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Bugünlerde umut bağladığınız gecikmiş bir parayla ilgili sevinçleriniz var.

Sıkışıklık yaşadığınız bir olayı, yeniden bambaşka cephelerden ele almanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı yeteneklerinizle yeni uğraşlar içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini bekliyorsunuz. Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz. Pek yakın olmadığınız bir insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bu, aranızda bir yakınlaşmaya yol açacak

23 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 05:28 itibariyle Ay, karşıt burcunuz Kovada ilerleyecek. Kendinizden taviz vermeden hareket edebilecek güçtesiniz. Hangi konuda olursa olsun, mutlu değilseniz, gerçekçi bir şekilde ele alacak, neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Saat 10:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, karşı cinsle olan ilişkinizde duyguların ve iletişimin rahat akışı demektir. Eğer sorunlarınız varsa hem geçmişte olanları gözden geçirirsiniz hem de bundan sonrasında anlaşmazlık yaşanmaması için tedbir alabilirsiniz. İlişkisi düzgün seyirde gidenler birbirlerine karşı anlayışlı davranabilir, farklılıklarına saygı duyabilirler. Yeni tanışmalarda bu olumlu enerji akışı destekleyici ve rahatlatıcıdır. Saat 17:06 Ay-Venüs olumlu görünümü, partnerinizin tuhaf halleri, sürekli kendinden yana olan tavırları canınızı sıksa da, bu itişmenin tutkularınızın yoğunlaşmasında etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Hatta bazen sırf nasıl davranacağını görmek için onu çileden çıkaracak şekilde hareket edebilirsiniz. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yenilikçi tavrınla ön plana çıkacaksın. Sevgilin varsa akşam saatlerinde bir konuda tartışabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Çalışma hayatınızda oluşan aksaklıklara dikkat! Ticari projeler ile ilgili gelişmeler sizi motive edebilir.

23 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle veya ortaklarınızla ilgili olaylar sizi meşgul edebilir. Uğraştığınız konularda daha fazla hırs yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili aldığınız kararlarda eşinizden destek alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte program yapabilirsiniz. Eski ilişkiler ilgili konular gündeme gelebilir. Eğitsel işlere yönelebilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu günlerde hayatınız çok renkli geçiyor. Üzüldüğünüz konular geride kaldı. Artık mesafeli durmayı öğrendiniz. Bu durum sizlere iyilik ve başarı olarak geri dönecek.

23 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında halletmeniz gereken işleriniz olabilir. Bir yandan da çocuğunuzun sorumluluklarını üstleneceksiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkarabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz. Ortaklığınızı ilgilendiren konularda sıra dışı yöntemlerle işletmenizin başarıya ulaşması adına çalışmalar ve beyin fırtınaları yaratabilirsiniz. İş ağınızı geliştirmek için çok dengeli bağlantılar kurabilirsiniz. Ailenize destek çıkmak ve manevi gücünüzü size ihtiyacı olan çalışanlarınıza aktarabilmek için özel enerjilere sahip bulunuyorsunuz.

23 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 54" R
Ay
Oğlak
24° 25' 03"
Merkür
Koç
16° 52' 13"
Venüs
Boğa
00° 55' 24"
Mars
Balık
29° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 34"
Satürn
Balık
16° 34' 12"
Uranüs
Boğa
22° 20' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 19"
Lilith
Başak
23° 19' 51"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>