Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bellekten çıkmayan bazı anılarla problemlerinizi çözmeli ve gönlünüzün tatilini artık bitirmelisiniz. Aşksız daha kolay elde ettiğinizi savunduğunuz huzur, bir kandırmaca olabilir.

İşleri biraz vakitsiz hareketlendiriyorsunuz. Ama aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırabiliyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama hemen bugünlerde bunların karşılığını göremeyeceksiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

İlgili olduğunuz konulara ilgisiz kalmaktan vazgeçin. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi istemediğiniz tartışmaların içine alabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlu günleriniz. İçe kapanık, kendinizle baş başa yalnızlıklar için uygun bir dönem değil. Kendinizi açmanız, rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek. Aile ilişkilerinizde birtakım çözümsüzlük, yeni gelişmelerle olumlu bir şekle dönüşebilir. Bu konularda, kendinizi eksik bulduğunuz yanları tamamlamaya çalışacaksınız.

23 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:15 Ay-Satürn görünümü, özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz. Saat 09:59-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her işte, her durumda şöyle bir çevremize, olan bitene bakalım. Herkesin zorlandığı konularda bizim de canımız sıkkın olabilir. Ülkeniz, toplum hayatında yaşananlar, içinizdeki gizli saklı üzüntüleriniz hassas tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Saat 13:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi açık ve net bir dille ortaya koymamızı sağlıyor. Tecrübelerimizi önemseyeceğiz. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Kişisel anlamda gelişimimize önem vereceğiz. Arzu ettiğimiz bir yolda ilerlemeyi, özgür olmayı, seçimlerde bulunmayı tercih edeceğiz. Saat 15:33 Ay-Boğa geçişi, alıştığınız ve bildiğiniz her şeyin sizin için önemli olduğunun göstergesidir. Yani değişim konularında bugün tutucu düşünebilir ve istikrar önemli diyebilirsiniz. Normal zamanlarda cesur yürekli biri olmanıza rağmen, bugün kaybetmekten özellikle korku duyar, elimdeki her şey benimle olmalı, bir tekini bile kimseye kaptırmak istemem diye düşünebilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünü maddi beklentilerinle birleştirmek istiyorsun. Özellikle yakın çevrenle olan ilişkilerinde yapıcı oluyorsun.

23 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uluslararası çalışmalarınız var ise bunlarla ilgili gelişmeler söz konusu. Partnerinizin desteği ile kariyer hayatınızda yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızdaki aksaklıklar gündeme gelebilir. Uzaklarla ilgili konularda yavaşlamalar olabilir. Günün ikinci yarısında üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha kabullenici olacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız coşacak. Herkesin ilgisini çekiyorsunuz. Kuruntularınızdan kurtulup bunun tadını çıkartın. İnsanlar sizinle vakit geçirmekten hoşlanıyor.

23 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, ortaklarınız, eşiniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden ve "benim istediğim olsun" tavrından uzak durmanız gerekmekte. İlişkilerde daha fazla çaba ve esnekliğe ihtiyaç duyduğunuz bugün, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için trafikte dikkatli olmalı, özel hayatınızda veyerinizde iletişim konusunda her zamankinden daha sabırlı olmalısınız. Bugün ayrıca yakın çevrenizin problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

23 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüze ilginç seçenekler çıkacak ve siz çok şaşıracaksınız. Sabah saatlerinde keyfinize yönelik durumlar içinde olabilirsiniz. Bugün duygularınızı abartmaya fazlasıyla meyilli olacaksınız.

23 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uluslararası konular, eğitimler, hukuk meseleleri ya da uzun seyahatler için net karar almayı öğleden sonraya bırakın. Aksi takdirde aldığınız kararları değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal konular, kazançlar, sözleşmeler için akşamüstü olumlu gelişmelere tanık olabilirsiniz. Ayrıcaarkadaşlarınızla keyifli bir akşam yemeği organize etmek harika bir olacaktır.

23 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Aniden biryolculuğuna çıkma ihtimaliniz var. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

23 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>