Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkinizde güzel gelişmeler olmakta. Sevgiliniz size her konuda destek ve sevgisini göstermek için her şeyi yapıyor. Bugün romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

İşinizle ilgili konularda son derece isabetli kararlar alabilir ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak proje ve çalışmalarda gerçekten göz dolduruyorsunuz.

Para konularında çok karamsar ve güvensizsiniz. Yatırımlarınızdan dilediğiniz kadar kazanç sağlayamamak sizi sıkıntıya sokuyor. Bu kadar hırslı olmamalısınız.

Bugün bir yakınınızın art niyetli davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neyi sevdiğinize ve ne istediğinize karar vermekte zorluk ve ikilem yaşayabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Kendinizi bolca şımartmak isterken, sınırları çizmek ve kontrolü sağlamak zor olabilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, aşk hayatımızı ilgilendiren konularda veya çocuklarımız varsa onlarla ilgili meselelerde yenilikleri işaret ediyor. Bir şeyleri yerli yerine koymada, uzun vadeli bir ilişkiye yönelmede, mevcut ilişkiyi güçlendirmede karşınıza fırsat ve olanaklar çıkartıyor. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, ekonomik anlamda düşüneceğiz. Elimize geçen miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılamamız gerekecek. Malum ay sonuna yaklaştık. O nedenle biraz dikkatli olmakta yarar var. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü,hayatımızdan özel yaşantımıza kadar her konuda fikirlerimizi açıkça ifade etmemizi sağlayıcıdır. Onaylanmak, başarılı olmak, yenilikte bulunmak isteriz. Bu görünüm, yeni bir çevre, görüşmeler, yolculuk, bağlantı kurma, arkadaşlık, sosyal ilişkiler yönünde de etkilidir. Moral duygumuzu yükselticidir. Birgirişimi, bir yere kabul edilme veya daha önce düşünülmüş bir planın yürürlüğe konulmasında etkilidir. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başarıya giden yol, yeteneklerimizi değerlendirmekten geçiyor. Ayrıca güven duygumuz çok önemli. Kararlarımızı başkalarının bizden beklentisi yönünde yaparsak başarılı olamayız. Bilakis, biz ne istiyoruz ve hangi alanda kendimizi göstermekten yanayız. Bunu bilmek lazım. Mevcut işimizde yükselmemiz de buna bağlıdır. Özel hayatımızı ilgilendiren konuları akıllıca ele almalı ve ona göre tercihte bulunmalıyız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorun yaşadığın herkese karşı gardını almaya hazırsın. İş yerinde düşüncelerini söylemekten çekinmeyebilirsin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal açılımlarınızı oluşturacağınız önemli kariyer planlarınızı gündeme alabilirsiniz. Kariyeriniz ile beklentilerinizi daha gerçekçi tutmalısınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı olaylar size kriz yaratabilir. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal yönden bağlanmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz kişiler olabilir. Kısmetli konular söz konusu. Kişisel konular ön plana gelebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak sanki. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri çok mutlu edecek. Maddi konularda olumlu gelişmeler var. İş hayatınızda ise keyifli başlayan gününüz gecikmelerden dolayı gerilime dönüşebilir. Sağlığınıza da dikkat edin. Dişlerinizle ilgili ağrılar varsa önemsemezlik yapmayın, derhal doktora gidin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikirlerinizde çoşkulu bir iyimserlik devrede olabilir. Gezeceğiniz ve göreceğiniz yerlerde eğlenceli ve çok keyifli olabilirsiniz. Hayatın tadını çıkarın.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizde çoşkulu bir iyimserlik devrede olabilir. Gezeceğiniz ve göreceğiniz yerlerde eğlenceli ve çok keyifli olabilirsiniz. Hayatın tadını çıkarın.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakarlık, dalgınlık ve unutkanlığa karşı dikkatli olmalı ve hayatınızın kriz getiren noktalarına karşı tetikte olmalısınız. Zihinsel hareketliliğiniz ve sosyal ilişkilerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal ve duygusal krizlerinizin aşılmasında deneyimli bir danışmanla çalışmayı düşünebilirsiniz. Satürn ve Uranüs etkileşimi sayesinde sıra dışı fikirlerinizi özel hayatınızda kalıcılık ve sorumluluk sağlayabilecek konulara aktarmanızın mümkün olacağı 10 günlük bir süreçle karşı karşıya bulunuyorsunuz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 35" R
Ay
Boğa
29° 47' 59" R
Merkür
Koç
22° 39' 19"
Venüs
Boğa
11° 40' 30"
Mars
Koç
06° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 22"
Satürn
Balık
17° 17' 50"
Uranüs
Boğa
22° 50' 48"
Neptün
Balık
29° 09' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 13"
Lilith
Başak
24° 17' 56"
True Node
Koç
15° 17' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>