Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman zaman onların beklentilerine yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Ay, karşıt burcunuz Kovada gün boyu etkili olacak. Bireyliğinizden taviz vermek niyetinde olmadığınız, özgürce hareket ederek kendinizi ifade etmek istediğiniz yeni bir güne adım atmaktasınız. Bu enerji gözden geçirmelerde bulunarak neler yapabileceğinizi tespit anlamında da destekleyicidir. Ancak yine de fikirlerinizi açıklarken, bir girişimde bulunurken dikkatli olmakta yarar vardır. Saat 21:08 Ay-Venüs olumlu görünümü, beraberliğinizle ilgili meselelerde partnerinizin mağrur halleri, sürekli kendinden yana olan tavırları canınızı sıksa da, bu itişmenin tutkularınızın yoğunlaşmasında etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Hatta bazen sırf nasıl davranacağını görmek için onu çileden çıkaracak şekilde hareket edebilirsiniz. Özgürce yol alabileceğimiz, olumlu gelişmelerle karşılaşacağımız bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yeteneklerini ortaya koyabilirsin. Baskın karakterini ortaya çıkarmak isteyebilir ve takdir toplayabilirsin.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla ya da ortakyürüttüğünüz partnerinizle önemli bir projenin girişiminde bulunabilirsiniz. Cesaret edemediğiniz görüşmeleriniz için önemli bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ile ilgili veya ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi en iyi haline getirmek için hırs yapabilirsiniz. Gün içinde gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde rahatlamalar meydana gelebilir. Geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isterken kırıcı olmamaya dikkat edin.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplumsal konularla ilgilenmek ve insan içinde olmak bugün size yarayacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birlikte bulunacağınız organizasyonlarda gözler sizin üzerinizde olabilir.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortağınız veya sevgilinizle birlikte sosyalleşebilir, keyifli ve yüksek enerjili ortamların tadını çıkarabilirsiniz. Özgürlük teması yükseleceğinden kendi kendinize de kalmak isteyebilirsiniz. Ortaklığınızı ilgilendiren konularda sıra dışı yöntemlerle işletmenizin başarıya ulaşması adına çalışmalar ve beyin fırtınaları yaratabilirsiniz. İş ağınızı geliştirmek için çok dengeli bağlantılar kurabilirsiniz. Ailenize destek çıkmak ve manevi gücünüzü size ihtiyacı olan çalışanlarınıza aktarabilmek için özel enerjilere sahip bulunuyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 47" R
Ay
Koç
23° 33' 13" R
Merkür
Koç
20° 31' 33"
Venüs
Boğa
08° 36' 18"
Mars
Koç
04° 28' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 42' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 07"
Lilith
Başak
24° 01' 21"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>