Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ciddi dalgalanmalar yaşayacaksınız. Sevgilinizle ilişkinizi değişik bir boyuta taşıyacaksınız. Olumlu gelişmeler yakında gerçekleşecek fakat duygusal olarak güçlü olmalısınız.

Size verilen işleri zamanında yerine getiriyor ve işyerinizde güvenilir eleman pozisyonundasınız. Ciddi sorumlulukları üstlenmek zorunda kalabilirsiniz, bu size göre olmayabilir.

İşyerinizdeki başarınız yakında ödüllendirilecek ve takdir edileceksiniz. Yakında maaşınıza zam haberi alabilirsiniz, buna çok sevinecek ve yakınlarınızla paylaşacaksınız.

Bugün ani tepkilerden kaçınmaya çalışın ve mantığınızla hareket edin. Sizi üzmek isteyenlere karşı aldırış etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni edindiğiniz dostlar, kendinizi çaresiz gördüğünüz bir konuda yardımcı olma niyeti taşıyorlar. Bununla ilgili duygusal yoğunluklar ve yakınlaşmalar söz konusu. Önümüzdeki günlerde beslediğiniz kimi umutların gerçekçi olduğuna dair belirtiler almaya başlayacaksınız. Yine de riskli adımlar, aceleci kararlardan uzak durmalısınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 06:39-13:10 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla iyimserdir. Her durumu, olduğu haliyle kabullenmeye çalışırız. Saat 09:56 Ay-Chiron kavuşum etkisi, eşimiz,ortağımız veya başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi ilişkilerimizin bizi duyarlı hale getirmesine yol açıyor. Birilerine destek olmak kadar, bize karşı da anlayışlı olmalarını bekliyoruz. Saat 13:10 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, harekete geçirici, isteklerinizi elde etmek amacıyla heveslendirici bir zamanı işaret eder. Yolculuk kararı bu saatlerde verilebilir. Eylemlerde bulunma arzunuz yüksektir. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu zaman size yardımcıdır. Sorunlardan, sorun çıkaran insanlardan pek hoşlanmaz, anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 14:12 Ay-Güneş görünümünde, motivasyonunuz yüksektir. Geleceğinizi ilgilendiren konularda umudunuz artar. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aktif bir gün seni bekliyor. Bugün olumlu gücünü etrafındaki insanların fark etmesi seni ilgi odağı yapabilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir gün. Sosyal çevre ve dostluklarınızda güzel vakit geçirebileceksiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sizi duygusal açıdan etkileyen hassasiyetler olabilir. Öğle sonrasında keyifli konulara açıksınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırdı fakat bilinçaltının derinlerinden güzel zamanları hatırlayabilir ve sevdikleriniz ile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Tutkulu ve etkileyici kişiler ile karşılaşıp onlardan çok etkileneceksiniz. İsteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve ideallerinizin değiştiğini hissediyorsunuz. Anneniz ile aranızdaki ilişkiler değişebilir ve daha anlayışlı davranabilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış kaynaklara bağlı işleriniz için yapmanız gereken hazırlıklar öğleden sonra vaktinizden çalabilir. Gün içinde demoralize olmaya müsait olacaksınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız seyahatlerin, almak isteyip de ertelediğiniz majör eğitimlerin, hukuksal başlangıçlarınızın artık yükselen bir enerjiyle hayatınıza dahil olmasını kutlayabilirsiniz. Uluslararası işlerde başlangıçlar, hukuki kazanımlar ve aklınızı kullanabileceğiniz tüm konu ve girişimlerde başarı kazanmanızın kaçınılmaz olduğunu görebileceksiniz. Kişisel gelişiminiz veya hobi olarak gördüğünüz bir konuda eğitim alabilmeniz ve söz konusu meseleyi daha ustaca bir platforma oturtmanız için çok özel gökyüzü etkilerine sahipsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>