Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler aceleci davranmanızı engellemeli. Bu defa yanılgıları kaldıramayacağınızı biliyorsunuz. Temkinli davranmanın aşkta bir işe yaramadığını da bilgi hanenize katabilirsiniz.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

İnsan hem ilginç, hem de kötü olabilir. İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Kilitlenmiş bir sorunla bir süre daha meşgul olacaksınız. Bu kilidi açma uğraşınızda, hasarlı insan ilişkilerinin onarılamayacağına inanmaktan vazgeçebilirsiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  23 Temmuz saat 00:41-23 Ağustos saat 07:46  tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek ve  sizler için yeni bir yaşa girmenin işaretçisi olacak. Kendinizi gayet güçlü güçlü bir şekilde dış dünyada ifade edebilmeniz, gösterebilmeniz mümkün.  Yaşamsal konularda kararlar alındığı, ilişkilerin gözden geçirildiği, girişim anlamında yapılması gerekenlerin saptandığı bu dönemde özgüveniniz bir hayli yüksektir. Hayat enerjiniz kuvvetlidir. Kararlısınızdır. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi ne olursa olsun yapabileceğinizi düşünürsünüz. Neşeli, canlı, gayet aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunursunuz. Genel etkilerini kısaca özetlediğim bu sürecin ilk etkili görünümü,  24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. Yenilik anlamındaki kararların, harekete geçmenin, yolculukların, görüşmelerin işaretçisi olabilir. 27 Temmuz tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, kendinizi güçlü şekilde ifade etme, yeteneklerinizi  ortaya koyma, kişisel anlamda yön belirlemede size destek olacaktır. Saat 03:29 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle dikkati çekmeniz gayet kolaydır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, aşk hayatınız ve yaşamsal alanlarda aktif davranabilirsiniz. Bu enerji sizin özellikle yaşıtlarınızla aranızda güçlü bir diyalog kurmanızı sağlayıcıdır. Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir Gecemizin insanlık alemi için, kutlu ve mutlu günlere vesile olması dileğimle,  

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonuçları değiştirmek için bazı verilerle oynamamanızda(ya da konu her ne ise kural dışı oynamamanızda) fayda var. Aksi takdirde, onca yoğun ve yıpratıcı çalışma ve gayret boşa gidebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız veya fazlasıyla sabrı tükenmiş ya da öfkeli kişilerle diyaloga girerken dikkatli olunması gerekiyor. Bazı kişiler konuşmaktan sıkılmış, harekete geçme arzusunda veya saldırgan tavırlar geliştirme aşamasında olabilirler. Dolayısıyla birkaç gün için daha rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmekte, riskli kişi yer ve hareketlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gerekgerekse sosyal açıdan yeniye değil elinizdekilere odaklanmanız gerekebilir. Bağlarınızı güçlendirmek için uygun enerjiler var. Ancak yeni işlere başlamakta ısrarcı olursanız beklentilerinizi düşük tutmak durumundasınız. Olaylar sandığınızdan ağır ilerleyecek. Bazı grup çalışmalarına destek olabilirsiniz, sosyal alanda dikkat çekebilirsiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRAZ para biriktirmeyi deneseniz iyi olur. Geçmişte ticari başarısızlığa uğrayan Aslanlar yeni fırsatlar için planlar yapmaya başlayın.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 19' 08" R
Ay
İkizler
07° 01' 11" R
Merkür
Koç
23° 07' 54"
Venüs
Boğa
12° 18' 06"
Mars
Koç
06° 46' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 34"
Satürn
Balık
17° 20' 12"
Uranüs
Boğa
22° 52' 34"
Neptün
Balık
29° 10' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 09' 52"
Lilith
Başak
24° 21' 19"
True Node
Koç
15° 15' 19"
Son Güncelleme : 09/05/2024 14:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>