Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, sizin arkadaşlarınızla yapmak istediği programlara açık olmanızda yarar var. Sizin, onu kendi çevrenize sokmaktan çekindiğinizi düşünüyor. Böyle olmadığını mevcut tavırlarınızla kanıtlayamayacaksınız.

Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni bilgiler alabilirsiniz. Bu bilgiler zaman, zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Hayallerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde hepsinin birden gerçekleşmesi mümkün gibi gözükmüyor. Gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak.

Yakın çevrenizi değerlendirirken iğne-çuvaldız örneklemesini unutmamalısınız. Bazı yakınlarınızda vefa duygusunun olmadığını düşünüyorsunuz ama zaman, zaman sizin de aynı eksiklik içine girdiğiniz düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden beraberlikler de daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinin iyi yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Evli Aslan'lar için ise durum farklıdır. Eşinizin ihmalkar davranışlarına bağlı sağlık problemleri sizi üzebilir ve onun sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Nedenini anlayamadığınız güçlerin etkisi ile hayatınızın anlamını sorgular içinde bulunduğunuz ruh halini çözmeye çalışırsınız, Bu etki sizin kendinizi geliştirmeniz var olan gizli kalmış fark edemediğiniz yeteneklerinizin gelişmesi için her şeyden önce yaşamınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunuz algılamanızı sağlayan etkili ve güçlü bir enerjidir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Çarşamba günümüz, saat 08:40 Ay-Terazi burcu geçişiyle başlayacak. Çevremizle bağlantılarımız olumlu hale gelir. En azından fiziksel ve duygusal anlamda kendimizi iyi hissederiz. Dostlarımızla, etrafımızla paylaşım içinde oluruz. Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün, sizi  bağımlılık altına alan her şeyden,  değişken ruh hallerinizden, hareketsizliğe neden olan güvensizlikten, bilinçaltınızdaki  korkularınızdan arınarak, yeniden doğmak ve hayatınıza yeni bir çizgi çekmek isteğinizin göstergesidir. Bütün bunları gerçekleştirebilmenin yolu özgür olmak ve özgürce kendinizi ifade etmekten geçer. Tabii ki hayatın inişleri olduğu gibi, çıkışları da vardır. Bugüne dek ne yaşadıysanız yaşadınız. Bunları bir tecrübe olarak kabul ediniz. Ve şimdi yeni bir sayfa açmak için istekli olunuz. Kendiniz için en iyisini ve en faydalısını seçiniz. Eğer sizi mutsuz eden bir ilişkiniz varsa sırf minnet duygusuyla devam ettirmeyiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz bu gidişe bir dur demeyi biliniz. Bir şeylerin ayağınıza gelmesini bekleyerek bir ömrü boşuna geçirmek yerine, istediğiniz şeyi kendinize hedef olarak kabul edip bizzat üstüne gidiniz. Gelişmeye, büyümeye, genişlemeye gönüllü olduğunuz takdirde, karanlıklardan aydınlığa çıkacağınızı biliniz. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, enerjinizi bir hedefe yönlendirmekte ve dışarıda aktif bir şekilde işlerinizi yapmakta zorlanmaya neden olabilir. Bu geçiş sırasında, fiziksel ve ruhsal anlamda çabucak öfkelenme hali ve bu öfkenin içe yönelmesiyle strese davetiye çıkartırsınız. Sağlığınızı zorlarsınız. Ailenizle ilgili geçmişte yaşananlar, çocuklukta geçirilen bir takım problemler, son iki yıllık süre içinde yaşanan bir ayrılık, bazı tersliklerin üzerinde daha fazla durmanız, motivasyonunuzu düşürür. Bundan kaçınmak gerekiyor. Benim bu dönemde size tavsiyem, kendinizi bırakmayın. Bilakis moralinizi yükseltici, sizi hareketlendirici aktivitelere yönelmek, güvendiğiniz insanlarla konuşmak, gezmek, keyifli bir şeyler yapmak gibi. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,    

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, gözler üzerinizde olabilir, Aslan karizmanız ve samimiyetiniz etrafınızda hayranlardan oluşan bir çember oluşmasına neden oluyor. Yeteneklerinizi veya kendinizi göstermeniz, bulunduğunuz çevrelerde profesyonel anlamda önemli pozisyondaki kişilerin sizinle tanışma ve çalışma arzusunu da arttırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminiz ailevi konularla meşgul olabilir. İş hayatınızda iletişimi yoğun bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha sağlam olması için çalışacağınız zamanlar var. Gün içinde kendinizi çok rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda fazla duygusal davranabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdealist görüşleriniz var. Kalıcı olmamakla beraber size şıpsevdi de denilebilir. Bugünlerde bir dediğiniz diğerini tutmuyor, sürekli değişim içindesiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren sosyal ortamlarda, görüşmeler, toplantılar, arkadaş çevreniz, organizasyonlar ve kalabalık ortamları ilgilendiren alanlarda yaydığınız güzellik ve sevgi enerjisi ile ön plana çıkan isim olurken, hayallerinizin gerçekleştiğini görebileceğiniz ilişkilerinizde geleceğe yönelik muazzam bir teklif alabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ilişkileriniz ve önemli konuşmalar ortaklaşa para alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Geleceğinize etki eden bir görüşmede parasal olarak kandırılma ihtimaliniz olabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki bir sınav sürecinde iseniz, bir testten geçecekseniz emin olun ki başarı sizden yana olacak. Veya hukuksal anlamda bir anlaşmazlığınız var ise, bu dönem ya anlaşmaya varabilecek ya da çark sizden yana dönmeye başlayabilecek ve davanızı kazanabileceksiniz. Aniden bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz planda olmayan hemde. Elinize umulmadık fırsat ve şanslar geçecek inanın sizler için ben çok heyecanlandım!

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>