Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Durulmuş, monotonlaşmış ilişkiler, size bir an evvel çözülmesi gereken sorunlar gibi görünüyor. Yaşama çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz.

Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınızyok gibi görünüyor. Kendi alanınız olmayan bir işte harikalar yaratıyor, herkesi şaşırtıyorsunuz.

Bu konudaki rahatlığınızı dost çevrenize pay etme ihtiyacınız da takdir topluyor. Bu günlerde size refah gelebilecek bir standart yakalamış olmanız, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Maddi destek vermekten kaçındığınız kişinin, istismarcı biri olduğu konusunda herkes görüş birliği içinde görünüyor. Vicdanınıza boşuna yükleniyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki konumunuz son günlerde çok saygınlaştı. Sizin biraz geçimsiz olduğunuzu düşünenler, sizde buldukları başka güzelliklerin yeni yeni farkına varıyorlar. Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor. Yine de, bir uzmana başvurabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki birini sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken, kendinizi ihmal ediyorsunuz

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünümüyle Perşembe günümüz başlıyor. Bu görünüm, çevremizle sevgi dolu ve uyumlu paylaşımlarda bulunmanın ve hayatı güzel yanlarıyla ele almanın işaretçisidir. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü, hem sosyal açıdan bizi destekleyici, paylaşımlarda bulunmamızı sağlayıcı hem de moralimizi yerine getiricidir. Ancak partnerimiz bir hayli baskın davranabilir. Özgürlüğüne müdahalede bulunmanızı istemez. Bu görünüm, ilerisi adına eşinizle yapılacak konuşmaların işaretidir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz. Çok istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Kişisel olaylarınız adına yapacağınız yollardan karlı çıkacaksınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüksek mevkideki kişilerle ilişkilerinizin güçleneceği bir süreçtesiniz. Bu ilişkiler hayatınızın her alanında size yenilikler ve olumlu işaretler verebilir. Sizden daha tecrübeli kişilerin fikirlerine danışmanız yararlı olabilir.Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz nedenlerden duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YATIRIM konusunda kafanız iyi çalışıyor. İmkanlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Beklediğiniz maddi kazançlar geliyor.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi toplum içinde bulunduğunuz her ortamda sevgi dolu ifade ederek, güzelliğiniz/ yakışıklılığınız ile ön planda olacağınız bugün, ilişkilerden yana muazzam fırsatlar elde ederken, aile ilişkilerinizi geliştirebilir,hayatınızda olumlu kararlar alabilir ve ilişkilerinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata dar bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Belki de üstleneceğiniz sorumluluklardan kaynaklı olarak böyle hissediyorsunuz. Gün içinde yapacaklarınızı planlamalısınız.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar ve özellikle esintili doğa gezintileri size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz.Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse, yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Finansal açıdan kendinizi irdelemeniz ve sıkı bir hesaplamaya girmeniz olasıdır. Ancak bu konuda beklemediğiniz tatsız gerçeklerle de yüzleşmeniz olasıdır. Hizmet alanınızda baskı ve ilişkilerde katılık kaydedebilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>