Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizle hayata dair önemli projeleriniz arasında sıkışmış gibisiniz. Özgün projelerinizin partneriniz tarafından istediğiniz ölçüde ilgi görmemesi, paylaşamadığınız daha temel şeyler olduğu düşüncesini geliştirebilir.

Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz. İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık.

Tahsilat problemleriniz var. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden olabiliyor. Gereksiz harcamalarınız olmamasına karşılık, ayın son günleri biraz sıkışıklıklar yaşayabiliyorsunuz.

Deneyimlerinize duyduğunuz aşırı güven, bugünlerde size sürprizler yapabilir. Yakın çevrenizde yaşanan bir kırgınlık, size hayata dair yeni bilgiler verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız başınıza yaşadığınız bir problemi birisiyle paylaşma ihtiyacınıza gireceksiniz. Probleminizin yaygınlaşmaması için,.bu konuda doğru seçimler yapmanız gerekiyor. Mahcup etmemek biçiminde size mutluluk yaşatan birini sevindirmek isteyeceksiniz. Sevecen birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 05:13 Ay-Merkür kavuşumuhayatınızla ilgili konularda tüm olasılıkları bir daha gözden geçirmenin önemli olduğunu vurguluyor. Saat 14:14 Ay-Neptün görünümünde, yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister. Saat 22:09-25 Mayıs saat 15:16 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İnsanları oldukları gibi kabul etmek, fikir alışverişlerinde çıkabilecek sorunların üstesinden gelmenizde faydalı olabilir. Algılama gücünüzün her zamankinden daha fazla olduğu bu etki altında, dağıldığınız konularda, kafanızın içindekileri toparlamak kolay olabilir. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borçlar, alacaklar gibi maddi detaylarla uğraşacağın bir gün. Gelen ek para biraz olsun rahatlamana yardımcı olacak.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmenizi sağlayabilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinizde dikkatsizlikten kaynaklanan hatalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Sosyal olaylara yönelebilirsiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kime güven duyacağınızı şaşırmış durumdasınız. Uzun zamandır insanlarla aranızda iletişim kopukluğu var. Aranmak istemeniz doğal çünkü arayan taraf hep siz oluyorsunuz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz, ancak işyerinizde üstlerinizle veya yetki, mevkii sahibi kişilerle yapacağınız görüşmelerde bugün biraz daha temkinli davranmanız gerekebilir. İlişkilerde güç sahibi olma isteğinin neden olabileceği manipülatif durumlara dikkat etmelisiniz. 

24 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnatçısınız ve konulara iyi hazırlandığınız halde hayata karşı duyduğunuz güvensizlik zaman zaman sizi aşağı çekiyor. Bugün göz önünde olacağınız işlerinizde kendinizi daha etkili hissedebilirsiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyeriniz için konsolide edeceğiniz kararlara imza atabilirsiniz. Grup, dernek veya örgütlere yönelik bir konuşma yaparak takdir göreceksiniz. Ev vehayatınız arasında denge kurmak sizin için önemli olacak. Herkesi koruyup kollamak ve mutlu etmek en büyük misyonunuz olacak. Ortak harcamalardaki iyimserliğiniz sonradan pişmanlığa dönüşmesin.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi fazlasıyla üzmüş. Endişeye kapılmayın. Beklediğiniz bir para elinize geçecek. Bunu iyi değerlendirin. Kalbinize yeni bir insan girebilir. Onu ani bir karşılaşma ile tanıyacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiden sürpriz bir hediye alabilirsiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 19' 39" R
Ay
Yay
26° 28' 43"
Merkür
Koç
16° 15' 26"
Venüs
Koç
28° 20' 20"
Mars
Balık
28° 03' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 15"
Satürn
Balık
16° 22' 58"
Uranüs
Boğa
22° 13' 27"
Neptün
Balık
28° 50' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 11"
Lilith
Başak
23° 05' 53"
True Node
Koç
15° 26' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>