Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız. Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor.

Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkanlığınız daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilir. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olacak.

Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak. Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir.

Çok özel bir ilişkinizde, başka etkilenmelerle tatsız bir olayı büyütüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı hassas olabilirsiniz ve olaylara duygusal olarak ani tepkiler verebilirsiniz. İlgi duymayacağınız bir işle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Planlarınızı yeniden değerlendireceksiniz. Duygusal dünyanızda yeni gelişmeler olabilir ve kendinizle ilgili konuları değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızla ilgili bir konuda gerginlik olabilir. Ancak bu gerginliğin sizi motive edici bir yönü olacaktır. Bir sorununuzu çözmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün olaylara daha sakin ve daha planlı olarak yaklaşmaya çalışmalısınız ve işinizle ilgili olaylara dikkatle yaklaşmalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cuma günümüz, Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor.  Saat 00:22 Ay-Neptün olumlu görünümü, duygularınızı dışa karşı gizlemenizi,  kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. O maskenin altında yatanı fark etmek ancak sizi çok seven bir kişinin başarabileceği bir şeydir. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi bu enerjinin etkisi altında, korumaya çalışırsınız. Saat 12:21 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bazen bir şeyleri gereğinden  çok kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi boş yere üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek gerekir. Saat 15:59 Ay-Mars görünümü, huzur bulmak, güvende olmak arzunuzun birebir işaretçisidir. Hiç kimsenin esiri olmak istemezsiniz. Kendi bildiğiniz şekilde maddi ve manevi anlamda güçlenmek isteğiyle her şeyi gözden geçirirsiniz ve buna göre hareket etmeyi tercih edersiniz. Saat 16:02 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, hayatınıza renk getirecek sizi huzurlu kılabilecek değişimlerin bir an önce gerçekleşmesini istersiniz. Bir yanıyla hayata güvenir, şükredersiniz ancak bir yanınız beklemeye tahammüllünüz yoktur. Saat 20:03-25 Nisan saat 15:12  arasında Ay boşlukta kalacaktır.  Bu süre içinde tabii ki temkinli olmakta fayda vardır. Önemli bir mesele olsa dahi, sonuç anlamında bir karar vermemek gerekir. Çünkü bu kararın uygulanması mümkün olmayabilir. Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

24 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.

24 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda çok hassas hareket etmeniz gerektiğini ve ufak hatalarla bir çuval inciri berbat edebileceğinizi düşünüyor oabilirsiniz. Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler. Dolayısıyla, dikkatli gitme zamanı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere vebirliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bazı gelişmeler sizde endişe yaratabilir.

24 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularla ilgilenebilir, kredi çekebilir, sizden üst çalışanlar ve patronlarınızdan destek görebilir, kariyerinizde olumlu adımlar atabilirsiniz. Akşam saatlerinde romantik bir zaman geçirebilirsiniz ancak belirsizlik enerjisini kendinize çekmek yerine yaratıcı hayal gücünüzü sizi mutlu eden şeylere yönlendirmeyi tercih etmelisiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yapmakla yükümlü olduğunuz şeylere değil, canınızın yapmak istediği şeylere yönelmeye eğilimli olabilirsiniz. Ciddi konulara odaklanmakta zorlanabilir, dikkat dağınıklığı sebebiyle sorunları zihninizde tartamayabilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 41"
Ay
Kova
19° 45' 53"
Merkür
Koç
17° 40' 26"
Venüs
Boğa
03° 10' 55"
Mars
Koç
01° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 15"
Satürn
Balık
16° 43' 48"
Uranüs
Boğa
22° 26' 55"
Neptün
Balık
28° 57' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 30"
Lilith
Başak
23° 32' 03"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>