Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha somut adımlar atmak için, uygun zamanlar ve şartlar beklenebilir. Yeni bir ilişkinin filizlendiğini fark etmek sizi heyecanlandırıyor. Onun da size ilgisi konusunda hiç de yanılgılar içinde değilsiniz.

Kısa vadede değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu onaylamakta zorlanacaksınız.

Bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda küçük para konularını ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz. Önünüze çıkan küçük gecikmeleri dünyanın en büyük sorunu gibi yaşamamalısınız.

Daha kapsamlı tespitler ve çözümlere bugünlerde uzak duruyorsunuz. Kafanızı ayrıntılarla meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir müdahalenizdeki tutumunuz nedeniyle bir yakınınızın size kırgınlığı söz konusu. Onun kırılganlığını bilmenize rağmen bildiğiniz gibi davranmaya devam ediyorsunuz. Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi kendi dışınızda yaşanan olaylara ilginiz nedeniyle, yine sizi çok da ilgilendirmeyen gelişmelerde başoyunculardan birisiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:59  itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek  Ay, problemlerinizi gözünüzde büyütüp içinden çıkılmaz hale getirmek yerine,  durumunuzu huzur ve güvenlik yönünde ele almanızı sağlar. Moral gücünüzü manevi anlamda yükseltir. Hayatı güzel yanlarıyla hissetmenizde yardımcı olur. Saat 14:09 Venüs-Neptün görünümü bizi sevgiyle sarıp sarmalıyor. Bu enerji, şefkat duygumuzu öne çıkarıyor. Huzur bulmak, sevilmek istiyoruz. Gün boyu hissettiklerimizi yazıya dökebilir, dışa yansıtabilir, kabul görmesini isteriz. Desteklenmekten hoşlanırız.  Gizli saklı hiç kimsenin bilmediği ancak bizim için gayet kıymetli olan duygularımızı birileri incitecek, anlamayacak diye hassas düşünebiliriz. Yüreğimizle bağlı olduğumuz insanları özleriz. Kırgınlıklar bitsin, kucaklaşalım, tekrar bir araya gelelim can olalım diye umut ederiz. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşumu,  duygularınızı dışa karşı  gizlemek istediğinizi gösterir. Bu gizliliğin ardında yatanı  fark etmek ancak sizi çok seven bir kişinin başarabileceği bir şeydir. Sizi olduğunuz gibi, olduğunuz halinizle ve şartlarınızla düşünerek, sizin yerine kendisini koruyarak düşünebilen kişiye yüreğinizi açmaktan yanasınızdır. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumu sizleri hem kişisel anlamda yüreklendirici hem de aşkın bizzat hayatınızın ortasında yer almasını sağlayıcıdır. Hayatı, kendi görüşlerinize göre değerlendirmenizde, olumlu şekilde kucaklamanızda bu kavuşum bir ilaç gibidir. Tüm dolaşıkları, karmaşıkları, bozuklukları açan ve düzelten bir oluşumdur. Bunu sağlayan özgüven duygunuzun yükselişidir. İnsan kendine inandı mı, altından kalkamayacağı ne var ki? İşte bu kavuşum böylesine büyüten, geliştiren, yaşam tadınızı yükselten enerjidir. Yeni bir aşkı müjdelediği gibi, başarılı girişimlerin de işaretçisi olabilir. İnsanlara karşı cömert ve hoşgörülü yaklaşımlarınızla örnek olmanızda yol gösterir. Ancak tabii ki bu kadar özgüven yükselişinin ayarını da bilmek lazım. Sürekli el üstünde tutulmayı bilmek kadar, mütevazı olmayı da ihmal etmemek faydalı olacaktır. Yolculuklar, sevdiklerinizle bir arada olmak, onlarla sarmaş dolaş güzel birkaç gün geçirmek sizleri rahatlatabilir, keyiflendirebilir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jüpiter burcunuzda. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız.. Yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Sürprizlere hazır olun.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor. Bazı işleri yapış yöntemlerinizi değiştirmeniz veya hizmetlerinizi diğer kişilere sunmanız olumlu sonuçlar doğurabilir. Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli düşmanlar ve gizli saklı tutulan konularında hareketlilik yaşayabilirsiniz. Durumu lehinize çevirmek için işlerinize odaklanmanız daha iyi olabilir. Analizlerinizde objektif olmaya dikkat edin. Çünkü bugün sizi hassaslaştıran enerjiler etkisindesiniz. Farkında olmadan oldukça alıngan davranıyor olabilirsiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Aslanlar, farklı şehirlerden kuracağınız arkadaşlıklar ilgi alanlarınızı değiştirebilir. Onlara saatlerinizi harcayabilirsiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 54" R
Ay
Balık
29° 04' 53"
Merkür
Koç
19° 18' 08"
Venüs
Boğa
06° 33' 08"
Mars
Koç
03° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 42"
Satürn
Balık
16° 57' 42"
Uranüs
Boğa
22° 36' 21"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 15"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>